Sayfa 128/167 İlkİlk ... 2878118126127128129130138 ... SonSon
Arama sonucu : 1333 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: GARAN - Garanti Bankası

1. Biriler fena sıkışmış ise 24 tl den kalkıp 29 tl gelmesi mümkün olamazdı teknik yönden

30 tl üstü gap var oradaki 2 adet gap aldığı an frenlerin boşalan kamyon gibi yukarıya doğru paldır küldür gidebilir grafik xbank 4980 aşılırsa uçar modunda direkt 3-4 tavan ihtimali var Ytd

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir olumlu senaryodur

2. Bankalar sanki uçurumun kenarında gibi, özellikle de bu önde.
    Who, baby, Who Will Save The World?

3. Uçurum için kıpkırmızı devreler kesmeliyiz o yok !
    Aslında korkup satan da yok yukarı isteksizlik havası verip alacaklar o gapler kapanır bu hafta mümkün olumlu haber işin temmuz 20 bekletecekler mi ? Dolar artışı sürüyor sanırım bekleyiş olmayabilir 22 Haziran ne satın aşınacak peki basit gap kapanır konsolide olur 22 Haziran. %10 yukarda giren bankalar ilave bir % 4-10 yapar oradan da endeks geri çekilme yapanabilir .

Tamamen hayali ve olumlu senaryom olup bankaları ve endeksi oy bağlamaz , gap dolması 2-3 ay sürmez çünkü gap oluşumları 2 gün sürdü 1 banka yapı kredi gapleri aldı koç holding de aldı neden aldı ? Diğerleri almadı Spek faktörü var ? Orda özetle biri yer biri bakar kıyamet kopar olur mu ? Göreceğiz !!!

4. Ak Yatırım Haftalık Net Hacme göre, Aracı Kurum-Hisse Dağılımı:

Aldıkları Hisse Listesi;
    Sıralı İlk 5 Hisse;#garan #ekgyo #toaso #thyao #tavhl

Sattıkları Hisse Listesi;
    Sıralı İlk 5 Hisse: #ccola #akbnk #kchol #tuprs #sasa

Hala baskı gözünüzü kara toprak doyursun ne desem sinir olmamak elde değil.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    karların böyle patlaması enflasyonun yüksek olmasından kaynaklanmıyor mu ? BDDK bu karları enflasyon muhasebesi yaparak mı bulmuş ? bugünün 100 TL'si geçen senenin 50 TL ' si değil mi ? arkadaşlar, rakamlar sizi yanıltmasın, milli gelirimiz dolar bazında geçen seneye göre artmış mı ?
    Benim yazılarıma alıntı yapmazsan uygun olur.kendi düşüncenizi foruma yazın fakat bana bulaşmayın.

Şair yazmış belki yarın belki de yarında da yakın.Sn Mehmet Şimşek hala net açıklama yapmadı Ortodoks politikaya dönüş olacak mı yoksa eski sisteme devam mı ? Umarım net açıklama yapılır.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Hala baskı gözünüzü kara toprak doyursun ne desem sinir olmamak elde değil.
    Ağır yazdım keyif almıyorum sinir oluyorum hemde çok .

Sayfa 128/167 İlkİlk ... 2878118126127128129130138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •