endeksi 30 puan düşürdü anında bu mavi balina
endeksi 30 puan düşürdü anında bu mavi balina
*Putin: NATO'yu çatışmanın içine çekilme tehlikesi var
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Güncelleme- Bakan Şimşek, TBB üyesi bankaların yöneticileriyle bir araya geldi:
İSTANBUL (AA) - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu dönemde, yeni program
çalışmaları çerçevesinde toplumun bütün kesimleriyle, iş alemi ile de, finans
sektörü ile de, sendikalarımızla da, bütün kesimlerle istişare edeceğiz. İnşallah
ülkemizin yatırım, ihracat, üretim, istihdam noktasında güçlü bir şekilde, toplumda
refah artışını sağlayacak bir modelle yolumuza devam edeceğiz." dedi.
Şimşek, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyesi bankaların yöneticileriyle TBB'nin
Akmerkez'deki yerinde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık
3 saat sürdü.
Toplantı sonrası gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Şimşek, "Bu dönemde yeni
program çalışmaları çerçevesinde toplumun bütün kesimleriyle, iş alemi ile de,
finans sektörü ile de, sendikalarımızla da, bütün kesimlerle istişare edeceğiz.
İnşallah ülkemizin yatırım, ihracat, üretim, istihdam noktasında güçlü bir şekilde,
toplumda refah artışını sağlayacak bir modelle yolumuza devam edeceğiz."
dedi.
Bugün gerçekleşen toplantının bir istişare toplantısı olduğunu belirten Şimşek,
Türkiye ekonomisini ve bankacılık sektörünü konuştuklarını söyledi.
Şimşek, "İlginiz için teşekkür ediyorum. Doğrusu bu kadar ilgi olacağını (basının
toplantıya ilgisi) beklemiyordum. Bu aşamada söyleyeceklerim bunlar..." ifadelerini
kullandı.
-AA-
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bankalar %20 yukarıdan alınabilir ama önce net gelişme olması lazım.
Eski uygulamalar devam eder ise bankalarda kan kaybı devam eder, belki Körfez bankalarına satılabilecek hale getirecekler, sürekli katılım bankası vs deniyor, faizli müessese desteklenmiyor gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri