Sayfa 665/1005 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    endeksi 30 puan düşürdü anında bu mavi balina

2. *Putin: NATO'yu çatışmanın içine çekilme tehlikesi var
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şoför kamyondan atladı heralde
    yol kenarında var ya hani el eden o şoför olmasın
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Karpuz kabuğu denize düştü.
    Karpuz mevsimi başladı.
    İyi bir karpuz seçimi için bazı tüyolar.

5.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Aldigimizin yarisini kasaya iade etik shortumu cok siki tutuyom
    Pala abi shortumu indirme firsati verdi Cok nazik bir abi Dun aldıklarında iade ediyor

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    yol kenarında var ya hani el eden o şoför olmasın
    Bi gözüm senin ekgyo da, yeşil olduğu için akıllarda soru işareti var
    şoför şaka yabtım halen kamyondayım diyenbilür diyede tırsmıyor değiliz
    Hamdım Piştim Yandım

7. Güncelleme- Bakan Şimşek, TBB üyesi bankaların yöneticileriyle bir araya geldi:

İSTANBUL (AA) - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu dönemde, yeni program
    çalışmaları çerçevesinde toplumun bütün kesimleriyle, iş alemi ile de, finans
    sektörü ile de, sendikalarımızla da, bütün kesimlerle istişare edeceğiz. İnşallah
    ülkemizin yatırım, ihracat, üretim, istihdam noktasında güçlü bir şekilde, toplumda
    refah artışını sağlayacak bir modelle yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Şimşek, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyesi bankaların yöneticileriyle TBB'nin
    Akmerkez'deki yerinde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık
    3 saat sürdü.

Toplantı sonrası gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Şimşek, "Bu dönemde yeni
    program çalışmaları çerçevesinde toplumun bütün kesimleriyle, iş alemi ile de,
    finans sektörü ile de, sendikalarımızla da, bütün kesimlerle istişare edeceğiz.
    İnşallah ülkemizin yatırım, ihracat, üretim, istihdam noktasında güçlü bir şekilde,
    toplumda refah artışını sağlayacak bir modelle yolumuza devam edeceğiz."
    dedi.

Bugün gerçekleşen toplantının bir istişare toplantısı olduğunu belirten Şimşek,
    Türkiye ekonomisini ve bankacılık sektörünü konuştuklarını söyledi.

Şimşek, "İlginiz için teşekkür ediyorum. Doğrusu bu kadar ilgi olacağını (basının
    toplantıya ilgisi) beklemiyordum. Bu aşamada söyleyeceklerim bunlar..." ifadelerini
    kullandı.

-AA-

8. Bankalar %20 yukarıdan alınabilir ama önce net gelişme olması lazım.

Eski uygulamalar devam eder ise bankalarda kan kaybı devam eder, belki Körfez bankalarına satılabilecek hale getirecekler, sürekli katılım bankası vs deniyor, faizli müessese desteklenmiyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 665/1005 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •