endeksi 30 puan düþürdü anýnda bu mavi balina
endeksi 30 puan düþürdü anýnda bu mavi balina
*Putin: NATO'yu çatýþmanýn içine çekilme tehlikesi var
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Güncelleme- Bakan Þimþek, TBB üyesi bankalarýn yöneticileriyle bir araya geldi:
ÝSTANBUL (AA) - Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek, "Bu dönemde, yeni program
çalýþmalarý çerçevesinde toplumun bütün kesimleriyle, iþ alemi ile de, finans
sektörü ile de, sendikalarýmýzla da, bütün kesimlerle istiþare edeceðiz. Ýnþallah
ülkemizin yatýrým, ihracat, üretim, istihdam noktasýnda güçlü bir þekilde, toplumda
refah artýþýný saðlayacak bir modelle yolumuza devam edeceðiz." dedi.
Þimþek, Türkiye Bankalar Birliði (TBB) üyesi bankalarýn yöneticileriyle TBB'nin
Akmerkez'deki yerinde bir araya geldi. Basýna kapalý gerçekleþen toplantý, yaklaþýk
3 saat sürdü.
Toplantý sonrasý gazetecilere deðerlendirmelerde bulunan Þimþek, "Bu dönemde yeni
program çalýþmalarý çerçevesinde toplumun bütün kesimleriyle, iþ alemi ile de,
finans sektörü ile de, sendikalarýmýzla da, bütün kesimlerle istiþare edeceðiz.
Ýnþallah ülkemizin yatýrým, ihracat, üretim, istihdam noktasýnda güçlü bir þekilde,
toplumda refah artýþýný saðlayacak bir modelle yolumuza devam edeceðiz."
dedi.
Bugün gerçekleþen toplantýnýn bir istiþare toplantýsý olduðunu belirten Þimþek,
Türkiye ekonomisini ve bankacýlýk sektörünü konuþtuklarýný söyledi.
Þimþek, "Ýlginiz için teþekkür ediyorum. Doðrusu bu kadar ilgi olacaðýný (basýnýn
toplantýya ilgisi) beklemiyordum. Bu aþamada söyleyeceklerim bunlar..." ifadelerini
kullandý.
-AA-
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Bankalar %20 yukarýdan alýnabilir ama önce net geliþme olmasý lazým.
Eski uygulamalar devam eder ise bankalarda kan kaybý devam eder, belki Körfez bankalarýna satýlabilecek hale getirecekler, sürekli katýlým bankasý vs deniyor, faizli müessese desteklenmiyor gibi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri