Ne varsa uçan kaçan Tombul Kuşta var 😀✈
Ne varsa uçan kaçan Tombul Kuşta var 😀✈
Yatırım tavsiyesi değildir.
Aklın yolu bir şuan en iyisi tombul kuş ytd .
Bayramı 200 üstü rakamlarla karşılarsak hiç şaşırmam..Bu F/K da, beklentisi bu kadar büyük olan BİST şirketi yok şuanda
İki gündür ak yat hedge fonlar adına alış yapıyor
Bugün yavaş başladı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
THY deki yasal VUK mali tablolarında geçmiş yıl zararları mevcut bedelsiz ya da temettü dağıtamaz. Seneye belki
Başka bir topikte bir kullanıcı sormuş ona verdiğim cevabı buraya da yapıştırdım.
Bedelsiz falan öyle söylentiler çıkarmayın boş yere olmayacağı anlaşılınca olumsuz etki yaratır örnek bkz Froto'nun genel kuruldan sonraki fiyat hareketleri
Teşekkürler temettü ve bedelsiz konusu kapanmış oldu zaten önemli olan hisse yükseliş trendinde ara ara düzeltme yaşasa da düzeltme zamanını kısa tutup ralliye devam etmesidir ytd.
Ben gerek temettü gerekse bedelsiz olayının hisseye herhangi bir getirisi olacağını sanmıyorum.
Örnek Tüpraş bu yıl hem bedelsiz hem temettü vererek KY’yı fena çarptı.
Hakeza Ereğli’deki temettü beklentisiyle varını yoğunu yatıran KY’da bir yılda en az %100 zararı vardır.
Önemli olan sürekli karlılık beklentisiyle F/K oranı düşük kalan Thyao gibi hisselerde yukarı trend her daim yatırımcısını ihya etmiştir. Bu yıl içinde 500’ler hiç de hayal değildir. Vesselam…
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri