Originally Posted by
keko
13,07,2022 tarihinde kwon dostumun özelden bana attığı mesajı onun izniyle paylaşmak istiyorum..biraz nostaji yapalım...
Keko arzla beraber bu hısse 100 TL yi dener yaz bır kenara yıl sonu bılanço ve panel fabrıkası haberlerı 150 TL ye görür not et dursun .
yalnız kwon dostumun hayalleri biraz küçük geldi..o tarihlerde ben 200-300 aralıkları diyordum...en geç mayıs-haziran aylarında...arzdan sonra gesan bölünmemiş haliyle 340 ları gördü...

gesan bizim için bir efsane oldu...

Kekocan buda senın benim mesaja verdığin cevap aynı tarihte ,,bende izninle paylaşmış olayım !! Hak geçmesin
aynı şeyleri düşünüyormuşuz o dönem , hatta bir ara yeni sasa olacak dıyorduk gesan için ama ikimizde kaçtık !! Demekki fıkirler değişebiliyor!!

Originally Posted by
keko

Originally Posted by
kwon3

Originally Posted by
keko

Originally Posted by
kwon3
Keko bır yerde kar satışı gelecek ama nerede !!!kısada o noktayı tahmın edıp satan gerıye yüklü mal koyar !!! Gesanda öyle bir şirketki heran herşey olabılır .satarsın alamadığım an bır haber düşer öyle kalırsın .Anladığım kadarıyla sende sabıt beklemedesın .
aynen öyle dostum...sabit bekliyorum...iştah yüksek...neler olacak bilemiyorum...piyasa bu hisseyi çok sevdi...
Keko arzla beraber bu hısse 100 TL yi dener yaz bır kenara yıl sonu bılanço ve panel fabrıkası haberlerı 150 TL ye görür not et dursun .
Bende senin gibi düşünüyorum...inan 100 TL nin altından satmak istemiyorum..

Gesanla Cweni kıyaslamak bence doğru değil konjekturlerı ve arz dönemleri çok farklı belki bende arada o hataya düşmüş olabılırım ama gesan bugün arz olsa en az 11/12 milyar pıyasa değerınden arz olur ve bize bu fırsatları sunmazdı !!!
Not :Bu alemde sevıp saygı duyduğum nadır insanlardansın bılıyorsun ,, çok ky nın hayatına katkın olmuştur ,, selamlar !!
Son düzenleme : kwon3; 17-06-2023 saat: 23:12.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri