Sayfa 125/440 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Gold Rush

VORTEKS

Bu diziyi bitirdim.. Haftaici başlamıştım.. 6 bölümlük.. Fransız yapımı..

Biraz bilimkurgu, biraz polisiye ve biraz da dram..

https://www.google.com/amp/s/m.sinem...282794%3famp=1

Bu filmde en çok hoşuma giden şey cinayet mahalinin yani Olay Yeri nin Sanal Gerçeklikte oluşturulması. Gunumuz teknolojisinde var mı böyle birsey bilemiyorum... Önce drone lar ile kayıtlar alınıyor.. Sonra tüm bilgiler, görüntüler bilgisayar ortamına aktarilip 3 boyutlu hale getiriliyor..

Bence yapılabilir.. Çok hoşuma gitti

Kelebek Etkisi islenmis.. Geçmişi değiştirirsen geleceği de değiştirirsin..

Dizinin psikolojik boyutu da güzeldi..

Mesela..

Cok sevdiğin biri hayatından çıktığında.. Yıllar sonra geri dönse bile aynı sıcaklıkla kabul bulmuyor.. Çünkü herkes kendine yeni bir düzen kurmuş ve bu düzenin bozulmasını asla istemiyor..

Yani kiminle yaşarsan ve zamanını en çok kimle gecirirsen hayatinda birinci sırada o kisi oluyor hep..

Gold Rush Sinema gecesine Hosgeldiniz

Sevgiler..

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    864
    Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize bol kazançlar dilerim, ben bu forexe 2 hafta önce başladım sadece meraktan, sonra baktım ki kazanç çok iyi tabiki kayıpta, çok şükür kaybım yok 95 dolar yatırım yaptım, ilk hafta dolardan ikinci hafta ons tan derken bakiye 1500 dolar oldu, sorun çalıştığım firma ( hmd investent) sağda solda çok şikayet edenler var çekim yapamıyoruz diye, banada yatırım yaptıktan sonra 1 ay çekim yapamazsınız dediler 5 temmuz da süre doluyor bakalım çekim sıkıntısı yaşayacakmıyım, yaşamasam bile hani derler ya sinek küçüktür ama mide bulandırır diye bende o moddayım, bana tavsiye edebileceğiniz sorunsuz güvenli işlem yapabileceğim forex şirketi, şimdiden teşekkür ederim saygılar

https://www.sikayetvar.com/hmd-fx/hm...eri-yok-ortada

Şöyle bir şikayet var..

Hmd Fx firması ile ortalama üç/dört aydır çalışıyorum, Yatırım Uzmanı c*** hanım her sabah düzenli olarak yazıp arıyor, vip üyeliğe geçiş yaptım on bin dolar ile. Dolar/tl paritesinden kaynaklı iyi kar elde ettik, bu karın çekimi için dün işlem başlattım, benden üç yüz yedi bin tl stopaj ve vergi ödemesi istendi, bu parayı yatırdım, yolladığım dekonta Yatırım vergi ödemesi yazdım diye itiraz edip mevcut hesabıma eklediler, benden tekrar iki yüz altmış bin tl daha ödemem gerektiğini dekonta sadece isim soy isim yazılacağını söyledi. K*** bey, bugün o parayı da yolladım sabah, ve şu anda hiçbir şirket yetkilisine ulaşamıyorum, kısacası yanıltıldık öğlen konuştuğum yetkili c*** ve k** isimli kişilere ulaşamıyorum. Bırakın kar almayı cebimizden de gitti.

Selam Sn Dedektif..

Paranızı bir firmaya gönderirken o firmanın adına göndermeyip inşaat şirketi, oto galeri vs gibi paravan şirketlere yolluyorsaniz ve aciklama kismina da hicbir sey yazmiyorsaniz bir bardak su için.. Bence..

Ben çalıştığım kurumu yazmıyorum yardımcı olamayacağım..
    Yasal Kurumlar belli ama Türkiye de..

Size de bol kazançlar..

7.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize bol kazançlar dilerim, ben bu forexe 2 hafta önce başladım sadece meraktan, sonra baktım ki kazanç çok iyi tabiki kayıpta, çok şükür kaybım yok 95 dolar yatırım yaptım, ilk hafta dolardan ikinci hafta ons tan derken bakiye 1500 dolar oldu, sorun çalıştığım firma ( hmd investent) sağda solda çok şikayet edenler var çekim yapamıyoruz diye, banada yatırım yaptıktan sonra 1 ay çekim yapamazsınız dediler 5 temmuz da süre doluyor bakalım çekim sıkıntısı yaşayacakmıyım, yaşamasam bile hani derler ya sinek küçüktür ama mide bulandırır diye bende o moddayım, bana tavsiye edebileceğiniz sorunsuz güvenli işlem yapabileceğim forex şirketi, şimdiden teşekkür ederim saygılar
    merhabalar, kurdun dişine kan bir kere değdikten sonra geri dönüş zor umarım başarılı olursunuz. 2 haftada 95 dolardan 1500 dolara çıkmak çok sağlıklı değil, çok yüksek kaldıraç kullanıyorsunuz belli ki. Böyle yüksek kaldıraçlarda hesabı patlatmak çok daha kısa sürer. Bu konuda sn dore yi örnek alsanız daha iyi, o çok daha güvenli aralıkta çalışıyor.

güvenli firma konusunda size SPK onaylı yerli forex firmalarını önerebilirim, para yatırma ve çekme konularında hiç sorun yaşamazsınız. Ben Gedik forex ve Alb forex le çalışıyorum.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Bugün biraz yüzdüm ve öğleden sonra alışverişe gittim.. En yakın AVM ye.. Aslında sinemaya da girecektim ama film gosterimden kalkmış gittiğim yerde..

Alışveriş olayına geleyim.. Tam bir çılgınlık vardi.. Ben genelde haftasonu hep gezerim ya da dinlenirim.. Alışverişimi haftaici yaparım aksamlari.. Bugün değişiklik yaptım..

Aman Allahim.. Nasıl bir kalabalık.. Her mağazada nasil bir kuyruk.. İki mağazadan sırf kuyruk yüzünden elimdekileri bırakıp çıktım..

Arkadaşlar ya Türkiye de ekonomik kriz yok ya da millet kendi parasını degil bankanın verdiği ödünç paraları harcıyor.. Bu ikisinden biri..

Ve şuna karar verdim.. Bir daha alışveriş yapmicam.. Ve Acun Ilıcalı gibi hep siyah giyinicem..

Ne zihnim yorulsun her gün ne giyicem diye ne de alışveriş ile vakit harciyayim.. Bugün böyle ciddi bir karar verdim..

Cok zor..

Sayfa 125/440 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •