Sayfa 576/1003 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Nereden nereye?????
    Nebatizedeler.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    TL yi günlük parketmek için tavsiye varmı?.tşk
    brgnbnk 33 yapmıs

3.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    PPZ, NRG, NVB, HYV gibi iyi getiren para piyasasi fonlari var. Buralara günlük gecici park edebilirsiniz. Bunlar valörsüz. İş günlerinde 09:00 - 13:30 arası emir verirseniz, saat tam 14:45 te alış veya satışınız aynı iş günü içinde gerçekleşir. Yarım çalışma günü olan özel iş günlerinde saat 09:00-10:30 de emir bitiyor, 12:00 gibi alış satış gerçekleşiyor. Bunların stopajı da yok 2023 sonuna kadar. Net getiri veriyor.

https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx

Kambiyo kontrollerinde nereye gidiyoruz?
    Şenol Babuşçu

https://www.politikyol.com/kambiyo-k...eye-gidiyoruz/

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    TEB ve İNG günlük te %35 veriyor. Birde Garanti'nin yeni çıkan GJH kodlu para piyasası serbest fonu var oda o civarlarda veriyor çıktığından beri..

6.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    TEB ve İNG günlük te %35 veriyor. Birde Garanti'nin yeni çıkan GJH kodlu para piyasası serbest fonu var oda o civarlarda veriyor çıktığından beri..
    Mudi 39% veriyor. Bir haftadır kullanıyorum, gayet iyi. Değerlendirilebilir.

Yarın dönüşüm var, 22 Haziran beklenmeli mi? Bayram öncesi çok değişeceğini sanmıyorum oranların..

7.  Alıntı Originally Posted by eraxes Yazıyı Oku
    Mudi 39% veriyor. Bir haftadır kullanıyorum, gayet iyi. Değerlendirilebilir.

Yarın dönüşüm var, 22 Haziran beklenmeli mi? Bayram öncesi çok değişeceğini sanmıyorum oranların..
    Bayram tatilini günlük de geçeceğim. bayram dönüşü bakacağım.. Mudi %39 nedir anlayamadım.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Bayram tatilini günlük de geçeceğim. bayram dönüşü bakacağım.. Mudi %39 nedir anlayamadım.
    Mudi diye bir uygulama var gunluk piyasanin uzerinde kendi havuzlarindaki paraya yuksek faiz oranlari ile baglayip uygulamaya katilanlara piyasa uzerinde faiz oranlari ile nemalandirma sagliyorlar

Bu uygalamada kullandigin yatirim hesabiniza Ünlu&Co aracilik etmekte googla mudi app yazarsaniz web sitelerinde detayli bilgiler mevcut

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 576/1003 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •