Sayfa 129/440 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Gold Rush

Neyse çikolata ve çay molası verdim

Birazdan giderim..

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    aslında sabah erken kalkmak çok isteyerek yaptığım bişey değil. üst komşum sabah namazına kalkıyor, alarmı ile ben de uyanıyorum
    O kadar ses geliyor mu?

Uyarsanız kibar bir şekilde..

Aslında erken kalkmak her zaman iyidir.. Süper oluyor.. Mesela saatler geçiyor çok şey yaşıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz hala 10

Ve akşam erken yatmakta.. Çünkü en verimli uyku Akşam saat 9 ile gece saat 4 arasında alınıyormuş..

Eğer laf anlamaz bir komşunuz var ise bu yönden bakın diye yazdım

Sakın kavga etmeyin.. Çünkü hoş olmayan sonuçlar doğurabilir..

Karmaya bırakın işi

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    bildiğim kadarı ile dow la aranızda hasmane değil dostane bir ilişki var, size birşey yapmaz merak etmeyin
    Yapmaz di mi.. Seviyor beni.. Açgözlülük yapmazsam gerçekten yapmıyor

Çıldırttım geçen gece yüksek yüksek lotlar ile.. Ayıp ama bu kadar da olmaz dedi...

Dow 34320

Altın 1954

Şimdi şu an..

34286 dan shortlarım..

34360 dan longlarım kapanacak..

No way out..

6.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    O kadar ses geliyor mu?

Uyarsanız kibar bir şekilde..

Aslında erken kalkmak her zaman iyidir.. Süper oluyor.. Mesela saatler geçiyor çok şey yaşıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz hala 10

Ve akşam erken yatmakta.. Çünkü en verimli uyku Akşam saat 9 ile gece saat 4 arasında alınıyormuş..

Eğer laf anlamaz bir komşunuz var ise bu yönden bakın diye yazdım

Sakın kavga etmeyin.. Çünkü hoş olmayan sonuçlar doğurabilir..

Karmaya bırakın işi
    öyle sınırda bir durum ki ne kızabiliyorsun ne de hoş karşılıyorsun. binaya yakında taşındım, tanımıyorum insanları, görevliye söyledim. Bugün de alarmdan önce ezanla kalktı, seslere uyandım. Binada ses yalıtımı sıfır. o yüzden suçlayamıyorum da. şimdilik uyum sağlamaya, alışmaya çalışıyorum
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Yani alarm hariç yaptığı sesleri de duyabiliyorsanız çokta kızılacak bir durum değil gerçekten.. Harekette mi etmiyim der bu sefer.. Haklı..

Bina ile ilgili.. Umarım kulaklarınız bu seslere alışır ve bir zaman sonra duyarsızlaşır

Ya da daha başka bir yere taşınırsınız seneye inşallah..

Bizim site çok kalabalık ama ben hiç ses duymuyorum dairemin içinde.. Ortak alanlar, parklar, spor sahaları, havuzlar cıvıl cıvıl..

Fakat eve girince dinginlik hakim.. Ancak çok çok bağırmaları gerekir.. Mesela yan dairemde 3 çocuklu bir aile var.. Çocuklar kudurunca seslerini duyuyorum sadece.. Hoşuma gidiyor bu

Normal konuşmalarını duymuyorum ya da eşya seslerini..

Sayfa 129/440 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •