Sayfa 709/919 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Neyse babalar birazda bilgi verelim... Sonuçta bu hisseninde bir yatırımcısı var.
    Diyorki ; kronun Single connect çözüm modülleri diyor PAM ürünleri ; metaverse de ileri derece güvenlik sağlamak için işletmelere yardımcı olabilir demiştir.

Bir kitaptan alıntıdır. 2023 yılında yazılan bir kitap.

Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2. Aktif Tech diye borsada işlem görmeyen bir şirket aşağıdaki cümleyi kurmuş..

"Global bir teknoloji şirketi olmayı amaçlıyoruz"

Yıllar önce bu aynı cümleyi kim kurmuştu? ..

Ve sonuç ne mi şu an ?

2 aylık Karim Benzemın aldığı maaşa eşdeğer bir piyasa değerine sahip bir bakkal oldular.

https://www.bloomberght.com/global-b...iyoruz-2333347

https://www.hizliresim.com/dme4wav

Sanırım bu cümle, hedefleri bakkal piyasa değeri olmak olanlar arasında popüler oldu son yıllarda.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

3. Bist 100 endeksini faiz artışı beklentisi sebebiyle satıyorlar ..

Lan ne adamsınız, yılın başından beri enflasyon en az yüzde 50 , önümzdeki 6 aylık enflasyonunun yine en az yüzde 30 belki de yüzde 50 bile olma olasılığının olduğu bu zamanlarda, Koskoca bist 100 kurumsal şirketleri hisselerinin daha fazla düşmelerine izin verirler mi? Hem bi sürü yatırımlar yaptılar , yapıyorlar.. Koç, Sasa, sahol THyo , Şişeceam , Froto, Tofas , Hekts vs vs

Holdingler, Koş sabancı şirketleri , hepsi geri alım yaparlarlar.. Enayi mi lan onlar size ucuzdan hisselerini mi verecekler bu yüksek enflasyonist ortamda hem de bu kadar yatırım yaparlarken bu şirketler ? Size diyorum gerizakalı Bist 100 un Spek Beyleri..

Perşembeden sonra bist 100 de faiz artışından sonra veya bi gün öncesi ,Bist 100de kısa vadede eski tl bazlı zirvenin geçilmesini ve ufak bi ralli bekliyorum.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    Son düzenleme : lionnes1; 19-06-2023 saat: 18:32.

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Bist 100 endeksini faiz artışı beklentisi sebebiyle satıyorlar ..

Lan ne adamsınız, yılın başından beri enflasyon en az yüzde 50 , önümzdeki 6 aylık enflasyonunun yine en az yüzde 30 belki de yüzde 50 bile olma olasılığının olduğu bu zamanlarda, Koskoca bist 100 kurumsal şirketleri hisselerinin daha fazla düşmelerine izin verirler mi? Hem bi sürü yatırımlar yaptılar , yapıyorlar.. Koç, Sasa, sahol THyo , Şişeceam , Froto, Tofas , Hekts vs vs

Holdingler, Koş sabancı şirketleri , hepsi geri alım yaparlarlar.. Enayi mi lan onlar size ucuzdan hisselerini mi verecekler bu yüksek enflasyonist ortamda hem de bu kadar yatırım yaparlarken bu şirketler ? Size diyorum gerizakalı Bist 100 un Spek Beyleri..

Perşembeden sonra bist 100 de faiz artışından sonra veya bi gün öncesi ,Bist 100de kısa vadede eski tl bazlı zirvenin geçilmesini ve ufak bi ralli bekliyorum.

yazdıkarlımı teyit eden bir Kap Sahol den geldi.. En son 1 ay önce geri alım yapmıştı SAHOL. Bugün yine geri almış..

Keriz olan Bist 100 un Spek Beylerinin mallarını ucuzdan kurumsal şirketler çok iyi kapıyor, tıpkı Saholun bugün kaptığı gibi.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1160149

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Bence ülkede belirsizlerkler özellikle seçim sonrası, MEhmet Şimşek Ve Hafize Gaye Hanımın gelmesi ile artık geride kaldı.

Belirsizlikler "devri büyük oranda " kapandı bana göre.

Mesela , Faizler 20-25 bandına gelmesini bekliyorum,

Doların artık 24-25 lira bandında kalmasını bekliyorum.

Asgari ücretin minimum 11 bin tl olmasını. Sene başında ise 15 bin tl olamsını bekliyorum.

ev araba mal ürün hizmet fiyatalrı en az 5 kata arttı son 2 senede..

esnaflar ürünlerine en az 5-6 kat zam yaptı, hatta doların artışından çok dafa fazla zam yaptılar..

poğaça en basidinden 1-2 liradan 10 hatta bazı fırınlarda 15 lriaya bile satılıyor. ( ben yemiyorum orası ayrı , eskiden yiyordum)

Yani özet olarak ülkede her şey bi şekilde rayına giriyor, Fiyatlama olarak her şey zamlanıyor veya kendini enflasyonda korumaya çalışıyor.

Ülkede tek değişmeyen şey ise ,bu HIRSIZLARIN doymak bilmeyen para hırsı. YILLARDIR DOYAMADILAR KÜÇÜK YATIRIMCININ PARASINI SOYMAYA BU HİSSEDE.

Asgari ücret 11 bin 400 lira olmuş..

Yılıbaşında ise, asgari ücretin en az 15 bin lira olmasını bekliyorum.

2021 yılında asgarai ücret 2800 liraydı.

Tüm enflasyonların dışında , şirketin olası ya da olabilme ihtimali her zaman olan reel büyüme olasılığını da içine koyup,

ahlaksız HIRSIZLAR, kafanızda bi hesap edin bakalım ben bu hisseyi nereden satarım diye...

isterseniz 10 sene süründürün..

6. Güçleri sadece küçük yatırımcıya yetiyor bu HİSSENİN AHLAKSIZ HIRSIZLARIN .

Umarım bi gün, KARİM BENZEMA veya Erdemoğlu veya Hande çilingir, Demet Mutlu , Nazım Salur gibi milyader birileri gelir de , dadansalar bu hisseye de bunları anal bölgeden şey yapsa ....

eminim ki onlar da zevk alacaklardır bundan , şikayet etmeyecekcelerdir.

AHLAKSIZ HIRSIZLAR.

Son düzenleme : lionnes1; 20-06-2023 saat: 12:45.

7. asgari ücret 2800 lirayken 2021 yılında , dolar ro zamanlar 6,80 lirayken , bu HIRSIZLARIN hisse tl olarak . bedelsiz öncesi fiyatla 79 lirayı görmüştü. yani 79 bölü 3 =26,3 lirayı görmüştü .

Asgari ücret oldu 11 bin 400 lira , dolar oldu 24 lira , ev araba, et kıyma elektonik eşyalar vs vs vs fiyatları 5 kat uçtu minimum 2021 yılından beri.

Her şey minimum 5 kat yükseldi tl bazlı enfalsyon nedeniylr , bu HIRSIZLARIN hisse si ise 2021 yılı gördüğü fiyatında aşağısında şu an hem de tl bazlı olarak bile aşağıda .. Dolar bazlıya hiç girmedim bile..

Şimdi size bu fiyattan satmamı mı bekliyorsunuz?

İsterseniz 10 sene süründürün satmayacağım.

AHLAKSIZ HIRSIZLAR SİZİ.

8. Bayram değil seyran değil enişte beni neden öptü ?

Sayfa 709/919 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •