Sayfa 708/925 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Kront dolar bazlı aylık grafiği.

Şirketin 12 yıldaki muhteşem değerlemesini görüyorsunuz.

Yalnız, bu grafikte doların enflasyonu yok.

Doların kendi enfalsyonu da koyarsak , 12 senenin de altına inmiş .

Demek ki 12 senede bi global şirketinin de değerlemesi böyle oluyormuş . Muazzam bi değerleme.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

2. youtube ta trend bi video var..

baba parası temsili .. https://www.youtube.com/shorts/OUNGcWRpsCU

Soru : ne iş yapıyorsunuz bu arabayı nasıl aldınız?

Cevap : Babamız aldı bize .Biz çalışmıyoruz . Gidin ona sorun

Şimdi kendi kendime soruyorum bu video ile ilgili olarak...

babaları ne iş yapıyor acaba ?

yoksa küçük yatırımcıların parasını mı çalıyor? ya da başka türlü hırsızlık mı ? İnsanları kandırarak ya da diğer deyişle dolandırarak ... Tabi helal para kazanma olasılığı da var babalarının .. ama düşük ihtimal . Bu dünyada herkes çalarak bi yerlere geliyor çünkü.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    Son düzenleme : lionnes1; 17-06-2023 saat: 17:21.

3. https://www.haberturk.com/karim-benz...i-3597590-spor

futbolcu Karim Benzema , yıllık 200 milyo euro maaş alacak.

200 milyon euro bölü 12 ay = 16,6 milyon euro aylık maaş

https://www.haberturk.com/karim-benz...i-3597590-spor

https://www.hizliresim.com/dme4wav

Şu HIRSIZLARA senin 2 maaşını verip , şu şirketi satın alsana ey Karim Benzema . Hatta üstüne de bunlara 1 maaş ikramiye ver gitsinler kumda oynasınlar.

bunlar , senin alldğın toplam 2 maaşı yani 32 milyon doları piayasa değeri, hisseyi öyle layık görüyorlar ( ya da çalmaya doyamadılar yıllardır)

Bunların gözü paraya doymaz . En iyisi sen 4 maaşını da ver bunlara , harçlık diye dağıt ta sevinsinler , aç gözlü HIRSIZLAR.

Ey Karim Benzema , Zaten yıllık 200 milyon euro kazanıyorsun, sana koymaz bu 4 maaşın.

Sizler inadına belki yarın da HIRSIZlık YAPACAKSINIZ , tahmin edebiliyorum bunu ama ben de inadına hedefime gelene kadar , yaptığım yatırımın karşılığını alana kadar da bu tarz yazılar, hem alaycı hem bilgi verip düşüründürücü yazılar yazmaya devam edeceğim , yıllar sürse bile bu durum.

Son düzenleme : lionnes1; 18-06-2023 saat: 23:28.

4. Yoğun belirsizliklerin çözülebileceği bir haftaya geldi. Zaten daha sonra 9 günlük kurban bayramı var...
    Eşşek gibi mesai saatleri var ülkede kamuda 8-17 özelde 8-18 + cumartesi mesaisi var. Ülke arpa boyu yol ilerleyemiyor. Çok çalışıp hiç bir mok üretemiyoruz. En iyi olduğumuz konu ucuz iş gücü... Banglades gibi ülkeyiz...

Konu buraya nasıl geldiyse...

İnşallah iyi geçen bir hafta olur herkes için...
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Yoğun belirsizliklerin çözülebileceği bir haftaya geldi. Zaten daha sonra 9 günlük kurban bayramı var...
    Eşşek gibi mesai saatleri var ülkede kamuda 8-17 özelde 8-18 + cumartesi mesaisi var. Ülke arpa boyu yol ilerleyemiyor. Çok çalışıp hiç bir mok üretemiyoruz. En iyi olduğumuz konu ucuz iş gücü... Banglades gibi ülkeyiz...

Konu buraya nasıl geldiyse...

İnşallah iyi geçen bir hafta olur herkes için...
    Bence ülkede belirsizlerkler özellikle seçim sonrası, MEhmet Şimşek Ve Hafize Gaye Hanımın gelmesi ile artık geride kaldı.

Belirsizlikler "devri büyük oranda " kapandı bana göre.

Mesela , Faizler 20-25 bandına gelmesini bekliyorum,

Doların artık 24-25 lira bandında kalmasını bekliyorum.

Asgari ücretin minimum 11 bin tl olmasını. Sene başında ise 15 bin tl olamsını bekliyorum.

ev araba mal ürün hizmet fiyatalrı en az 5 kata arttı son 2 senede..

esnaflar ürünlerine en az 5-6 kat zam yaptı, hatta doların artışından çok dafa fazla zam yaptılar..

poğaça en basidinden 1-2 liradan 10 hatta bazı fırınlarda 15 lriaya bile satılıyor. ( ben yemiyorum orası ayrı , eskiden yiyordum)

Yani özet olarak ülkede her şey bi şekilde rayına giriyor, Fiyatlama olarak her şey zamlanıyor veya kendini enflasyonda korumaya çalışıyor.

Ülkede tek değişmeyen şey ise ,bu HIRSIZLARIN doymak bilmeyen para hırsı. YILLARDIR DOYAMADILAR KÜÇÜK YATIRIMCININ PARASINI SOYMAYA BU HİSSEDE.

6. MŞ veya HGE inşallah çözerler. T başlarında.

NAS ortadayken ona buna ne oluyor?
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7. Link bilgisayar.. piyasa değri 600 milyon tl yaklaşmış... HIRSIZLARIN hissesi kront ise 800 milyon tl piyasa değerinde şu an..

yıllık 36 milyon tl ciro yapıyor link.. kron ise, linnkkkkk in yaptığı cironun 4 katını arge ve satış pazarlama giderine harcıyor.

Soru şu sana spek efendi.. link bigsyar , kron kadar arge ve satış pazarlamaya para harcasaydı , şu an 14 gözüken F/K sı kaç olurdu linkin ?

tersine Kron , link bilgisayar gibi arge ve satış pazarlaması yapsaydı her sene , Şu an 18 gözüken F/Ksı , kaç gözükücekti?

Başka bi şey yazmayacağım çünkü yazmaya gerek yok Spek iti pardon Spek Bey.

Son düzenleme : lionnes1; 19-06-2023 saat: 12:43.

8. Kronta gelecekte 2 Milyar dolar olacak şekilde hedef fiyat biçenler olabilir...

Ama Tayvan doları TWD

Sayfa 708/925 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •