Sayfa 1070/1312 İlkİlk ... 705709701020106010681069107010711072108011201170 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 8,553 - 8,560 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    yakışır
    vatandaşa bölük komutanının emrindekilere seslendiği gibi...

yat sürün
    .
    Yatların fiyatından haberiniz yok galiba. Millet sıfır araba bile bulamıyor artık, bisiklete geçti hocam ne yatından bahsediyorsun yaw

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    #SonDakika
    Erdoğan duyurdu: Kirada yüzde 25 zam sınırı devam edecek
    Mevduat lobisi bittikten sonra sıra ev sahibi lobisinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Egede bir köyden asagidaki resim. 200 e yakin TOKİ konutu... 1.1milyona dahilmi bilmem...
    . 2 ay once taşinmalar başladi...%30 civar i koydekilere satilamadi.
    Dişardan erişime açtilar...
    Su kurnazlari atladilar ve aldilar.
    Simdi satisa cikarmislar 1,5 milyona...
    Hangi keriz alacak dört gözle bekliyorum....

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    resmi göremiyorum ?

4. Eyvahh ...

otomobildeki karaborsa bitiyor mu?

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,667
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Eyvahh ...

otomobildeki karaborsa bitiyor mu?

millet bu sefer de kamyon almaya kalkar
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Kimsenin çalışarak ayda 10-15bin tl kazanmaya sabrı yok. Ülke kocaman bir rantiye oldu. 7'den 70'e herkes 1'e alıp 3'e satmak istiyor.

Peki bu ortamda işe kim gidecek?

7.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    İran sınırını geçen kalabalık , muhtemelen 10.000 kişiklik göçmen sürüsü böyle görüntülendi

Afgan ve Pakistan uyruklu kaçak göçmenler, İran sınırını geçerken video çekti

https://www.odatv4.com/dunya/iran-si...lendi-47517958

bu kişlerin ilk hedefi İstanbul ,

oradan kapağı Avrupaya atmak...

bu haber bile nispeten ucuz semtlerde

kiralara 2.5-5 lira arasında zammın habercisi...

101 milyon kişinin TC Numarası varmış... Yani 101 milyon T.C. Vatandaşı varmış iddalar böyle...

Bedavaya Tüm Türkiye'nin Kimlik Bilgisini Paylaşan İnternet Sitesi Hakkında Yeni İddialar: 85 Değil, 101 Milyon Kişinin Verisi Var!

https://www.webtekno.com/veri-sizint...a-h135202.html
    100 milyon TC numarası normaldir, benim babam TC kimlik numaraları daha çıkmadan 1997 yılında vefat etti ama TC kimlik numarası var.

8. Oğlum evlenecek diye noterden ihtar çeken ev sahibini kırmamak için 60 gün önce boşalttığım dairenin 15 bin tl. ye yeniden kiraya verildiğini elkt. - su aboneliği üzerinden tespit ettirerek dava açtım. Dava dilekçesi eline ulaşınca '' çok dürüst- dindar '' olan ev sahibim beni arayarak kız tarafının son anda nişanı attığını , bu nedenle işin bozulduğunu söyleyerek özür diledi. Pek kibardır kendisi !!

Peki olağan bir durumdur nişan atma, o zaman neden tekrar beni arayarak oturum önceliğimin olduğunu bildirmedin dediğimde salağa yattı. Avukatıyla konuşmuş olmalı ki , ben söylemeden anlaşma için 50 bin tl. teklif etti. Kabul ettim . Bugün davayı geri çektim.

Sayfa 1070/1312 İlkİlk ... 705709701020106010681069107010711072108011201170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •