Sayfa 749/1005 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,184
     Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    4 long + 9 short gibi gördüm -kaçırdığım bi şey de olabilir
    ama bu finansal mühendisliğe şapka çıkarılır, tebrikler
    tebrikler sana

sonuç tam tutmasa da yakın tahmin.

akşam seansı toplamda 7 poz daha sattım nette 3 uzun kaldı
    teminatlar ekside gezdiğinden ilave short yapamıyorum.

erkek adam stop olmaz dermişim
    5100 c satmışım 6700 görmüş
    1600 puan 16000 tl zarar tek poza. eski puanla 160,000 puan

günlük hacim bugün portföyün 35 katı.
    dostlar alışverişte görsün

şurda kaldı 3 tam seans kazasız belasız atlatırsak bu vadeyide yırttık.

Bear_Bull
    @BearBull26

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Benim için çok derin endex.
    Ama sığ sayılabilecek tahtanın birinde bugün lot çevirdim. aldım aldım aldım sonra zararına sattım sattım sattım .
    Gitti paracıklar (çoğunu satmak zorunda kaldım ).

Susuz çölde mataran dolu olacak bizimki boş .
    Mükemmel ötesi bir anlatım

Bazan bende sig tahtada o taktiği yaparım, bi gademe alta alış girerim baktım tahtacı veriyor şakkadanak niyetini anlarım sonra bi gademe daha alta sonra bi gademe daha alta derken tahtacıyı suyun dibine doğru çekerim ordan şakkadanak tek tuşla malları geri iade ederim, tahtaci bi afallar apışıp kalır, günsonu elinde aynı adet malla tahtanın fiyatı aşada
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Mesele nicki kurtarma olayıdır.

Yoksa bir hesapta short diğerinde long olursun,istediğini göster...Ama yine de anında yazsın kabuldur.

OLAY ŞU: madem alacağın poz. güveniyorsun 40 kontrat real time poz. alırsın...Yoksa 1-2 kontratla cengaverliği-ALGI YAPMANIN ANLAMI YOK.

Tamam delil de istemeyelim..nasılsa 2-3 kere yanılınca NİCKİ de gider,kendisi de..Beyan esas olsun...

Şu fiyattan 30 kontrat short yaptım desin..hemen kayıt altına alalım..ya tebrik ederiz ya da NİCKİ gider.
    Sn ABKA dostum iyi akşamlar.
    Benim anlamadığım 40 kontrat 40*58-60 desek =2300-2400 gibi bir rakam yapmıyor mu ki ?
    Burada endex dediğin hisse portföyü Burada daha volatil portföyü olup da 2,4 milyonu olan yokmudur ki?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sn ABKA dostum iyi akşamlar.
    Benim anlamadığım 40 kontrat 40*58-60 desek =2300-2400 gibi bir rakam yapmıyor mu ki ?
    Burada endexde çok daha volatil o kadar hisse portföyü tutan yok mudur ki ?
    iyi akşamlar dostum.Evet dediğiniz gibi 40 kontrat o kadara tekabül eder.Onun çok fazlasını hissede taşıyan var ama VİOB için bu artık cesaret işi...Kademeler boş.O kontrata bile robotlar terse oynar..

Hissede alır beklersin ama viobda anında 40 kontrat ile -60.000 zarara girebiliyorsun...Hatta Mİ olayında anında 300 puan fırladık bu da 120.000 tl kar -zarar demek...Bekleme şansın olmaz.MC olabilir vs.

Direk zararı görüyorsun-psikoloji dayanmıyor.

ama hissede 10 mil taşısan bile sıkıntı olmuyor , en fazla bekliyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Bazan bende sig tahtada o taktiği yaparım, bi gademe alta alış girerim baktım tahtacı veriyor şakkadanak niyetini anlarım sonra bi gademe daha alta sonra bi gademe daha alta derken tahtacıyı suyun dibine doğru çekerim ordan şakkadanak tek tuşla malları geri iade ederim, tahtaci bi afallar apışıp kalır, günsonu elinde aynı adet malla tahtanın fiyatı aşada
    Bu işten senin kazancın ne anlamadım

@Bear_Bull, 6700 den short açabildiyseniz kutlarım sizi, ben gördüm fiyatı ama elim gitmedi, o an bütün cesaretimi kaybetmiştim, short açtıkça yukarı sürüyordu! Maliyetimi çok bilmediğimden shortların üzerine malak gibi yatıyorum, bu vade short oldukça avantajlı gibi ama yarın ki TCMB faiz kararı ve sonrası açıklamalar yön verecektir, önce yukarı sonra aşağımı yoksa direk aşağımı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

tahtacı apıştı orası tamam senin karın ne oldu burda ?

8. "Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) gideceği açıklandı"

Sayfa 749/1005 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •