Sayfa 797/1005 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop LI

1. Ons düşecek diyen eşek gibi anırsın. Bu saatten sonra ons düşecek diyene kürekle vuralım
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Caho gümüşe çakıyorlar caho...
    Ben fon alıyorum bana gomaz... Gümüşte asla kaldıraçlı işlem yapmam, vaktinde çözmezkene az para yedirmedim JP Morgan atmıklarına

3.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Ons dusecek diyenler pantolon baligi yesin emi.
    Düştü dediğiniz 50 dolar bile değil... Ben 500 dolardan fazla bir ralli beklerken 50 dolar için düşmüş mü derim... Balık konusuna çok takıldınız, kırdıysam kusura bakma, arada boş konuşuyoruz...

4. Anladığım kadarı ile alıcı çaymiş.

>>>>>>>>>>
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1161404

Şirketimize ait olan ve yukarıda bilgileri verilen Tekirdağ ili Çorlu ilçesindeki taşınmazların Global Gıda Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'ye satışına dair işlemler, Global Gıda Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'nin yatırım planlamasındaki önceliğini değiştirmesi nedeniyle, Şirketimizin 11.05.2023 tarihli özel durum açıklamasında belirtilen 23.06.2023 tarihine (bugüne) kadar sonuçlandırılamamış olup, Şirketimiz ile Global Gıda Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. arasında varılan mutabakat çerçevesinde, söz konusu taşınmazların başka kişi veya kuruluşlardan da teklif almak üzere satışa ve ilana çıkarılmasına karar verilmiştir. Konu hakkında gelişme olduğu takdirde yatırımcılarımıza ayrıca bilgi verilecektir.

Kamuya saygı ile duyurulur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Yilanoglunu kaldirdikca onu zıplıyor. Asdsaas

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu satten sonra Ons yorumu yapanları iyi izlemek lazım. Ons 2000 ken 2500 olucak diyenler kıvırıp ons 1800 olur derler se şortları kapatıp ons lönklemek lazım.
    Ben bir ay önce yazdığımı bilenler biliyor, kulislerde konuşulan 1600 ler ben 1800 den döner diye düşünüyorum. bakalım
    biraz ağır olmuş ağır cvp verelim sende rahatla sabahtan akşama kadar burada burası günün dibi deyip dibin dibini bulduğun günler çok bozkurt sen gün içi bunu zamanlama ile veriyorsun biz teknik olarak 2050- 2500 bandını teknik olarak beklenti olarak verdik ne zaman 2023 10. ayda yani ons 1750 lerde.Önce yazılanları ve analizleri toplu olarak oku derim.
    gün içi şaka ile karışık kıvıranlara bak burada net yazanlar belli hadi kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Kafana kac yedin simdi. Bana anlik dondugun yazmamisin resmini atma. Algici kim simdi millete longlari stoplatin belki.

Yarinada shorta donecem senin icin short giyecem gormek istermisin.
    Neden bahsediyorsun....BURASI VİOB kafana -200 puan yedin ,gıkın çıkmadı..sonra ahkam kesme...Stoploss olmadan,sonsuz paçal yapılmaz.Bunu yapan bigshortun suçun ne?

Ha illaki analiz yorum-işlem istersen al sana bu hediyem olsun..17 haz. Önce denilen doğrultusunda poz. alınır..

Polemik,muhakeme ,oyun teorisi ...ne istersen var...

öyle 3-5 kontrat poz. alıp..-200 çarpılıp algı yapma.

Sana basit anlatayım 1-kimse buraya yazmak zorunda değil..ama yazacaksa gerçek zamanlı değilse veya belgeli değilse ŞÜPHELİDİR..10 tana ali-cengiz oyunu vardır..2-Yazdın...o zaman SOSYAL SORUMLULUK GEREĞİ -200 puan terse düşersen ses vermelisin..burası hisse değil..3- madem poz. aldığını söylersin: bir algıya sebep oluyorsun..kaç kontrat ise söyle ..çünkü 3 kontratı eğlence olsun diye yaparsın ama 100 kontratta adamın kıçından kan alırlar..

8. Aleniceve söyleyin. Yazamaya uğraşmasın. 2019-2020 eski gonderilerden kopyala yapıştır yapsın. Asdssdssx

Sayfa 797/1005 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •