Denedim iş bankası 10.000 ile sınırlamış 40.000 lik limitimi
7 ay önce 0.99 dan 165.000 tl kredi çekmiştim. 3 ayda bir geri ödemeli toplam 184.000 civarı bir şey ödeyeceğim
Tamamı ile sterlin aldıydım. 2 taksidi ödedim parayı hiç bozmadım.
An itibariyle 226.000 olmuş.
Bu bankalar sahiden bedava para dağıtmışlar. 6 ayda tüm bırcu kapatırsam cebimde 43.000 civarı bi para kalıyor 165.000 de
Düşünsenize bunun %50 fazlası faizle 50-100 milyon kredi çekenler ne para kazanmıştır.
Biz tatil parasına fit oluyoruz.
bir halt olacağı yok.
Bilgi için teşekkürler , ama yazının başında yine ticari kelimesi geçiyor.
''Bankalar tarafından kredi kartı işlemlerinde uygulanabilecek azami faiz oranlarının hesaplanabilmesi için gerekli olan referans oran, Bankalarca ^^Ticari Müşterilerden ^^Alınabilecek Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ (Sayı: 2020/4) kapsamında belirlenen yöntem ile hesaplanarak ilan edilmektedir.''
distance
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
https://www.hisse.net/topluluk/showt...79#post6461979
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
ben de ünlü menkule bi bakayım dedim... iyi de 3 farklı tarayıcıdan , 3 farklı internet bağlantısından www.unlumenkul.com u açamadım.... dakka bir gol bir !!!
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Az önce vakbnk mobilden 20.000 TL nakit avans kullandım %1,36 dan
Sadece taksit sayısı en fazla 3 ay veriyor.
Olsundu bedavadan az pahalı yinede.
distance
Yer İmleri