-
Acaba SPOR KLÜPLERİNİ hırsızlar mı yönetiyor?
"Süper Lig kulüplerinin son 3 yılda yabancı oyuncu transferine harcadığı para 1 milyar dolar"
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
https://www.ntvspor.net/futbol/super...60ea0048797bcc
-
Uzun süredir babamlara gidince hiç siyasete fln bulaşmadan kalkıp dönüyordum, dün kalkacam babam otur, nereye gidiyorsun fln oturdum, az daha oturdum, konu nerden geldiyse gene siyasete geldi, sürekli kendi kendini yalanlıyor söyledilkleriyle. yaw dedim kaç zamandır benle tartışmıyorsun dilin şişmiş hele otur otur dediğinde vardı bi dert dedim, kalbini kırmadan kalktım. Anlamıyorlar, anltamıyorsun, sen değilmiydin bana türkçe olimp leri öven diyorum, o zaman öyleydi diyor. e yarında aynısını diyeceksin diyorum nerden biliyorsun diyor.
Aldıkları 3 kuruş maaş. İlk defa kurban alamıyordu hayatında
Ama diyorumya anlamıyorlar, anltamıyorsun, nasıl bi beyin yıkama şeyiyse, %100 başarı oranı var yemin ediyorum.
Another day in paradise
-

Originally Posted by
kastirsef
Acaba SPOR KLÜPLERİNİ hırsızlar mı yönetiyor?
"Süper Lig kulüplerinin son 3 yılda yabancı oyuncu transferine harcadığı para 1 milyar dolar"
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
https://www.ntvspor.net/futbol/super...60ea0048797bcc
Devlet desteğiyle bugünlere kadar geldiler
1 yıl içinde hepsi kapıya kilit vurur inşallah
bir halt olacağı yok.
-
Bir you tube fenomeni en büyük başarısı olayı size alkışlatması demişti.Düşünmek lazım haklı mı diye.
-

Originally Posted by
sar
Ara mal ithalatında aslan payı enerji (petrol/doğalgaz) ve işlenmemiş altının.
Enerjide kendimize yeterli duruma gelirsek cari açık problemi kalmayacak....
Demek ki cari fazla veren ülkelerin hepsi kendi enerjilerini kendi üretiyor.Düz mantık ne güzel bir şey.
-

Originally Posted by
sar
Ara mal ithalatında aslan payı enerji (petrol/doğalgaz) ve işlenmemiş altının.
Enerjide kendimize yeterli duruma gelirsek cari açık problemi kalmayacak....
Buna traş denir. Senin tasarrufun yok, ha bire döviz borcu alıp, elin atına binip, o çüş diyince iniyorsun.
Her yere AVM yapmışsın, satılan malların çoğu ithal. Yol yapmışssın satılan arabaların çoğu ithal, yedek parça ithal. Spor klübün var oyuncuların çoğu ithal. vs vs vs.
Önce borcunu azaltacak tasarrufu yap. Sonra konuşalım.
Borca boğulmuş bir adamın borcunu azaltmadan hayal satmasına ne denir?
-
ihracatçının beklentisi 28 pivot seviyeler idi.
aşağı yukarı karşılandı
daha fazlası ihracatçıyı da yorar

Originally Posted by
bisikletci
herkes 30-35 arasi olmali diyor ozellikle ihracatcilar
-

Originally Posted by
kastirsef
en sonunda dibi boylamiş ama! Naaberr!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız