Sayfa 155/440 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Gold Rush

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Ve bu milyar dolarlıklar ortam zaman zemin müsaitse bir hareketi 'kabak gibi zigzag' yapmadan önce, kasa/kaldıraç oranı>X olanları patlatarak bunu yapalım diyorlar.

Ve yapıyorlar...
    Sn Achiles mükemmel bir yorum..

Geçen gün de söyledim yine söyleyeceğim açgözlülük kaybettirecek bize.. Aslında az bir margin ve makul kar yetiyor kazanan olmak için.. Yön konusuna girmek istemiyorum.. Yönü bilsek zaten çok kazanırız.. Ne yön olursa olsun az pozisyon ile işlem açılmalı.. Cephaneler asla bitmemeli.. Cephane biterse kaybederiz..

Geçen akşam Dow un 8 saatlik çıkışında o kadar yüksek lotlar ile giriştim ki.. Bir ara piyasa benim üzerime oynuyor sandım.. Hatta kendi firmam bana gerçek bilgileri vermiyor diye şüpheye düşüp investinge baktım değerler aynı mı diye..

Ki benim pörtföyüm hiçbirşeydir.. Yani büyük balıkları kesinlikle harcarlar.. Elimizi görüyorlar.. Ben de arada kaynarım işte öyle.. Neyse dersimi aldım..

Teşekkürler.. Bol kazançlar

Ya bu Fx de kazanırsın.. İsteyen kazanır.. Akıllı olan kazanır.. Sabırlı olan kazanır.. Nokta

Kendilerini çok birşey sanmasın bu piyasa yapıcılar.. İnsan beyni insan ile ilgili olan herşeye muktedir..

Kendimizdeki potansiyeli kullanalım yeter ki..

Sevgiler herkese

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ya bu Fx de kazanırsın.. İsteyen kazanır.. Akıllı olan kazanır.. Sabırlı olan kazanır.. Nokta
    Amaaa en önemlisini söylemeyi unutmuşum.. Kendini ve sevdiklerini ihmal etmeyen kazanır..

Fx de kazanicam diye ekran başına kitlenirsen hem portföy dengeni hem de hayat dengeni bozarsın.. Karma devreye girer Piyasa affetse de karma affetmez..

Hersey ölçüsünde..

Ben şimdi balkonumda hafif esen rüzgar eşliğinde birseyler okuyayım.. Güzel bir akşam..

Hoscakalin son kez

7. günaydın fx ahalisi
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

8. haftaya başlayalım,

gbpusd aldım
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 155/440 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •