Sayfa 853/1005 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Viop LI

1. Aslında bütün kararı veren kişi belli. Kara Şimşek ve Gaye hanım tek başına karar verici değil. Şayet öyle olsa Şahap bey ile birlikte dört üye de giderdi. 4 üyenin daim olduğu yerde gaye hanım ne kadar karar verici olabilir ki. Ama hesabı gaye hanım ödeyecek.

2. Taksitli nakit avans parasına salça alayım dedim hisse olarak. Marketlerde biber salçası olarak ciddi oranda artış ama salça da sadece tat marka da biraz var. Biber salçası stoğuna bakıp bilanço tahmini yapılabilir.

3. Bugunde yağdırdı maşallah
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Taksitli nakit avans parasına salça alayım dedim hisse olarak. Marketlerde biber salçası olarak ciddi oranda artış ama salça da sadece tat marka da biraz var. Biber salçası stoğuna bakıp bilanço tahmini yapılabilir.
    domates salsası daha önce aynı fiyattı.....biber salçası daha pahalı olmuş.....neleri almak lazım ....reel de....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Hafta sonu atıcı tutucu yine çokdu çoğu pozisyonsuz olan
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yenilenebilir enerji hisseleri, uzun vadede iyi bir yatırım olur mu sizce?
    Yeni petrol sekörü bence yenilenebilir enerji. Petrolde arama, çıkarma, taşıma, depolama, rafineri, dağıtım vs çok alan var. Yenilenebilir enerjide de çok değişik alanlar var. Doğru alanı bulmak ve doğru teknolojiyi bulmak gerekir.

İlk PV üreticilerinin teknolojisi eskimiş yeni kurulanlar Endüstri 4.0 eskilerde dizme, lehimleme ve taşımada çok insan var. Hatta izlediğim yeni bir fabrikada ışıklar kapalı idi. En eski tesisler muhtemelen artık üretmiyor.

İlk kurulan güneş PV elektrik santrallerinde verim çok düşük yeniler daha verimli aynı araziden 2 kat güç elde edilebiliyor. Bir yazıda güneşi takip eden güneş panellerine artık gerek yok, onun yerine daha fazla panel konulabilir çünkü daha ucuzlar demişler.

Rüzgarda da benzer durum var.

Bence geleceğin sektörü depolama ama hangi teknoloji? Bir anda çöp olabilir.
    Son düzenleme : ariston; 26-06-2023 saat: 10:49.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Taksitli nakit avans parasına salça alayım dedim hisse olarak. Marketlerde biber salçası olarak ciddi oranda artış ama salça da sadece tat marka da biraz var. Biber salçası stoğuna bakıp bilanço tahmini yapılabilir.
    Geçen iyi bir çarptım pomadi ,takibimde ama erken ,

Bak biride bunlar ,sen git düzey denilen firmaya ürün ver onlar satsın,anormal rakamlar öde vsvs,mali boyutu yok.

Dünyanın malını ilkeden alıp dünyaya pazarla ama devlete vergi yok,oh mis ,,

Ysar grbu daha niceleri,neyse el değiştirsin alan zaten çıkartır parasını, gelenek bozulurmu abim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hafta sonu atıcı tutucu yine çokdu çoğu pozisyonsuz olan
    secbula laf yok sindoma kardeşim.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 853/1005 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •