Sayfa 866/1005 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,921 - 6,928 arası.

Konu: Viop LI

1. memedabi yi de saygı ile anıyorum ,Arjantin borsası gibi..Dolar bazlı düş ama kendi para biriminde gaplı guplu yukarı git kapanışta zararda olursam ki olacak gibi görünüyor ..teknik analizi bırakacam

Şaka ya şaka ..teknik analiz e göre ,perşembe kapanışı mutlak bir şorttan -longa reverse günü idi ..çok netti ..şahsen yapamadım ..yapabilenlere tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

2. Zirve kırılımı hem haftalık hem günlük formasyonlar için önemli
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Zirve kırılımı hem haftalık hem günlük formasyonlar için önemli
    Ağustos Vadedeki uyuzluk can sıkıyor biraz.

4. Ev sahipleri kiraya vermek yerine boş tutmayı tercih ediyormuş.

Özellikle sıfır ev ise bana da mantıklı geldl, ilk kiracı ile evin sıfır olma özelliği kayboluyor ve hem satış hem de yeni kirada albenisi azalıyor.

Fiyat istikrarını görmedikçe 2.eldeki "sıfır" arabalar da piyasaya çıkmayabilir.

BBHT'ye çıkanlar iş adamlarından problemlerini anlattıktan sonra "herkes bekliyor" sözünü çok duyuyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    4000e %10 kaldı. Bir tabana tüm piyasa rahatlar tertemiz olur ama bence 4000 olmayacak. Seçimden sonra dolar 1.5x giderken borsa 1x hızında gider o yüzden TL bazlı pek düşmez imho
    Mert abi taktik basit dolar yukarı borsa onun daha azı yukarı.

6. Bugün arabayı vize bakımı için sanayiye götürdüm ilk defa ustalar az para aldı o kadar az çok insaflı. Ustanın biri para kazanmaktan bıktım dedi yoruldum dedi işten. Artık işi bırakacağım dedi yeminle. Baktım az para gitti klimaya gaz bastırmak için bıraktım. Bu gün para bana çok insaflı davranıyor beni sevmeye başladı sanki. Borsa Viob yapmadım sadece ustalar beni bu gün öpmedi.

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Mert abi taktik basit dolar yukarı borsa onun daha azı yukarı.
    Takip ediyorum seni

Gece seansı tabanı kaç?
    Hayat hoş gerisi boş

8. Dr. Nuri Sevgen
    @nurisevgen
    ·
    1 sa
    Tablo saat 15:00 itibariyle aşağıda:
    Görülen o ki bir el Londra’da bol TL likiditesi yaratıyor

dolarla beraber bayramdan sonra swap üzerinden gelecek habere oynuyor olabilirler .
    psikolojik savaş mevcut GAP ler kullanıldı , dolar kullanılıyor,
    dipten %30 üzeri bir zıplama mevcut , belirli kesim oyuna giremedi korkudan ,
    bir kesim düzeltme beklediği için kar al yaptı.
    işte sıra neye geldi BADEM SPOR un vereceği karara bana kalırsa kararda etkili olacak şey içerden gelecek haberlere daha hakimler.
    Bu yüzden oyun onların ekseni etrafında dönecek .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 866/1005 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •