Sayfa 867/1005 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Viop LI

1. Herkes tomofil al para basıyor diyor ya benim için araba para canavarı. Namissiz acayip para yiyor düşman olarak oldum arabaya iyicene. Benim kız sağ olsun ikidir motorsiklete çarptıriyor. Daha bir ay oldu sigorta masrafı dahil 20 binimi öptüler. Gavur ne para yiyiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ağustos Vadedeki uyuzluk can sıkıyor biraz.
    zirve üzeri haftalık kapanış yapsında Ağustos vade onların olsun
    bilanço dönemine giriyoruz bayramdan sonra ara ara sallar birlerini toplayacak .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    memedabi yi de saygı ile anıyorum ,Arjantin borsası gibi..Dolar bazlı düş ama kendi para biriminde gaplı guplu yukarı git kapanışta zararda olursam ki olacak gibi görünüyor ..teknik analizi bırakacam

Şaka ya şaka ..teknik analiz e göre ,perşembe kapanışı mutlak bir şorttan -longa reverse günü idi ..çok netti ..şahsen yapamadım ..yapabilenlere tebrikler
    Memed kirsoy efsodur...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

4. Bak yeminle hepimiz biliyoruz ama bildiğimizi yapamıyoruz ,bu pala ne yapıp edip kafaları karıştırıyor ..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...89#post6461889

Mesela sevgili abka ,ne güzel pozisyondaydı ,niye flat oldu ..617 nire 644 nire ..güzel sistemi var ,ama sisteme uyuyor mu ? yohhh

O zaman ne anladım uymayacaan sistemden ..olay psikolojik
    Hayat hoş gerisi boş

5. Agustos vade longladım Bulut hocam cumadan %2 bugünden %1 alacağım var paladan. Makasın suyunu sıktı hırbo

6.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Memed kirsoy efsodur...
    Abi diye hitap ettiğim tek kişi
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Abi diye hitap ettiğim tek kişi
    O kadar yaşlı mı yaw...Çantacı memo...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

8.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    O kadar yaşlı mı yaw...Çantacı memo...
    Olay yaş değil ..o bir Bilge
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 867/1005 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz