2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti.
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. Başın sağ olsun.!! Mekanı cennet olsun.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. Basin sagolsun hemserim. Mekani cennet olsun.
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. Başınız sağolsun. Işıklar içinde uyusun
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. başınız sağolsun sn sugosu.
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. Başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum.
distance
Forum Rules
Yer İmleri