2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti.
Originally Posted by EGEDUK https://youtu.be/gB-DnFMplGA Evren Devrim Zelyurt da bu konuya değinmiş. Londralı abiler shortlarini açip bize bişey gösterebilirler bayramda
Originally Posted by BOSPOROS Pancar küspesi ile mi besliyorlar.??? Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!! Bizim köylü hayatta zarar etmez. Ambardan tarladan kalkan arpayı samanı yedirir beş kişi bakar. Yedirdigini saymazsak para kazanıyor.
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. Başın sağ olsun.!! Mekanı cennet olsun.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. Mekanı cennet olsun başınız sağolsun Rabb'im sabırlar versin inşallah
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bizim köylü hayatta zarar etmez. Ambardan tarladan kalkan arpayı samanı yedirir beş kişi bakar. Yedirdigini saymazsak para kazanıyor. Sizin köy ılgına mı bağlı.??? Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!
Originally Posted by BOSPOROS Sizin köy ılgına mı bağlı.??? Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!! Evet Ilgın çobankaya köyü
Originally Posted by Sugosu82 2009 arefe günü babamı defnetmiştim. Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti. Basin sagolsun hemserim. Mekani cennet olsun.
Forum Rules
Yer İmleri