Tablolarda boş olan yerler var.. Mesela PD/EFK boş ise Net Esas Faaliyet durumu yıllıklandırılmış bazda Zararda demektir. PD/FAVÖK değeri boş ise yıllıklandırılmış FAVÖK değeri eksidir, yani FAVÖK açısından zarardadır, ya da bankalarda olduğu gibi FAVÖK değeri hesaplanmıyordur. F/K değeri boş ise Net Kâr pozisyonu Zarardır. Büyüme Değerleri boş ise boş olan alanın bir sene önceki aynı dönemi zarardadır, o sebeple o büyüme hesaplanamayacağı için boştur.
Ayrıca Finansal kuruluşlarda FAVÖK, Kaldıraç Oranı, Finansal Borç Oranı, Net Borç /FAVÖK, Cari Oran gibi hesaplamalar onların bilanço yapıları farklı olduğu için hesaplanmayan değerlerdir.
İhracaat oranı boş olanlar bilançolarında İhracaat Oranı bilgisi verilmemiş olanlardır. Net YPP pozisyonu boş olanlar bilançolarında bu bilgi verilmemiş olanlar ya da döviz pozisyonu olmayanlardır.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Yer İmleri