Sayfa 918/1005 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Viop LI

mb başkanı rezerv satmayacağız diyince endeksin orta-uzun vadede ucuz kalacağı algısı oluşmuş olabilir. piyasa da saldırdı haliyle.

mb hangi rezervi satacakmış o da muamma. gizli dehlizlerde milyor milyor dolarlarımız var da bizim haberimiz yok herhal.

olsa zaten satarlar. gözünün yaşına bakmazlar.

dün AKSEN yazmıştım. sağolsun sabah hiç fırsat vermeden %5 yapmış. afyonum bile patlamamıştı. yetişemedim. neyse fırsat bitmez. yeni alım için bu haftayı pas geçmek belki iyi olur.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Salatalığı gören eline tuz almış da koşmuş gibi ... Yanılırım umarım...
    VİOP30 daki pozisyonlar, SPOT da ki bugün ki durum ve her yerde 6200 konuşulması beni tedirgin etmeye başladı, ha gider mi gider, hatta bu hafta bile gösterebilirler ama bunun için birilerinin de kaybetmesi gerekiyor, sanki herkes kazanıyor gibi

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sahsen ana portfoy minmum vadem yılsonu hep yazdim .. tradelik pozisyonlar degisiyor surekli.. bugun bile tradelik satis alislarim oldu... bir ara yaziyordum surdan aldim su kademeye verdim falan diye ama hem yorucu hemde cok anlamli degil .. genel endeksler hakkinda kendi capimda yorum fikir ve olasi sayimlari paylastim paylasiyorum...

what done is done benim icin kulak ustu yatis zamani...
    Amiral için bisiler söylendi,doğru yanlış bilemiyorum ama sebeb olabilir basarlarsa bilanço arası iyi toplarım.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. EREGL ölüsü daha fazla etmesi erekir ama Çin malı HRC fiyatları düşük seviyelerde. Hurda fiyatları 350 dolar HRC 540 dolar arada makas çok az.

Ruslar ve Çinliler rekabet ediyor belki .

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    VİOP30 daki pozisyonlar, SPOT da ki bugün ki durum ve her yerde 6200 konuşulması beni tedirgin etmeye başladı, ha gider mi gider, hatta bu hafta bile gösterebilirler ama bunun için birilerinin de kaybetmesi gerekiyor, sanki herkes kazanıyor gibi
    Endeks yukarı gidecek bence ama biraz sakinleşmesi lazım.. Ortalamaları gene arkada bıraktı... İlaveten bu sabahki gap i alacaktır..Hem de kırdığı 5730 direncini de kontrol etsin bakalım....Öyle başını alıp gitmek olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek özel bankaların sonunu getirir. Devlet bankaları artık soyulmayacağı için normale döner. Sanayi hisseleri x2 x3 rakamlara doğru ilerler.
    4 haziranda yazdık. Mehmet Şimşek bey geldiği gün. Bankalar ölmüş, sanayi dirilmiş. 7-8 bine sanayi ile gidilecek. Sanırım bankaları kötü etkileyecek bir şeyler gelecek.

VİOP30 da +%5.5 prim fark da +23 bin, yeni long pozisyon açılmış olabilir,

Sayfa 918/1005 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •