Sayfa 925/1005 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Viop LI

1. Bana göre ayın 22 si önemli faiz artırımı olup agresif olursa bunu bilen bademcukler daha önceden kar satışı yapar diye düşünüyorum.Bu döneme kadar bilançolar fiyatlara girer faiz artırımı agresif olursa önce yatay daha sonra alçalan tepeler görürmüyüz bakalım şimdilik oyun yukarı yönlü kanal içinde yükselen tepelerle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Hisse vadelilerde faizler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Fransax da aslanlar bi kaç kişiyi götürmüş sanirim,vay arkadaş
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

SPOT kapanış, BofA kapanışa doğru gene aldı,

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Ben bu yazıyı günde 1-2 kez alıntı yaparım. Sanayi x2 x3 yolunda giderken bankalar seyirci kalmaya devam edecek ..
    yılbaşındaki cokuste sanayi ye gömdüm, daha kimse uyanamadı ,bilancoda uyanacaklar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. USDTRY vadelilerde faizler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Ben bu yazıyı günde 1-2 kez alıntı yaparım. Sanayi x2 x3 yolunda giderken bankalar seyirci kalmaya devam edecek ..

bayramda bir geceye 1000 tl verip yarım pansiyonda kalan bir ailee ile ayak üstü sohbet ettim, genç ve yeni evlenmişler, TNA çekiyoruz tatil yapıyoruz dedi, asgarinin asgarisini ödüyoruz fln dedi
    milyonlarca Z kuşağı böyle fln dedi, ,ödeeme yok,
    nasıl bir zihniyet var ise, bankaların acilen TNA yı komple kapatması lazım böyle bakınca bu banklar 2X pahalı çıkar, kısaca %100 haklısın üstat

8. Havacılık gibisi yok Bozkurt abi

Sayfa 925/1005 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •