Sayfa 957/1005 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Viop LI

1. Sindirme gibi görünüyor benim pencereden.
    Mal vermekten ziyade mal alınıyor bence...
    Yeni vadeye Teb long pozu güçlü açmadı demek ki borsa düşecek kafasının tersini de şimdi bofa ile yapıyorlar...
    Spotta bofa bunun yarısını GERÇEK manada satsa endeks böyle duramaz...
    Haftalık kapanış barı daha yukarıdan olacak bence..ytd

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    çark dönsün diye her ay ARAPLARDAN para dilenmekten bıktık
    hafta sonu mehmet şimşek gitti... çektir ettiler
    ay sonu yine dilenciliğe çıkacağız.
    gittiği yer, 24 temmuz 2023
    sonrası yok bende
    suud gidip parasını london jp morgana teslim etse, al bunu benim adıma yönet dese, jpm de o parayla türk hazinesine kredi açsa, tahvil alsa vs bunun adı- temiz para, akıllı para, göz kamaştırıcı para oluyor.. ne güzel yabancı sermaye gelmiş oluyor

suud aynı parayı londrayı aracı etmeden direkt türk hazinesine verdiği zaman, mevduat- tahvil yada swap yoluyla, o zaman dilencilik oluyor, rezillik oluyor, böyle şey olmaz oluyor..

insanların nasıl olup da bu kadar gerzek olabileceğini artık benim aklım almıyor

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kurban öncesi yaprk (süt ve besi çiftliği) klasik olarak talep artışı neticesinde yükseldi. Her kurban bayramı öncesi bunu takibe almak lazım. Sezonluk hareket eden senetlerin arasına işci abi
    Ayasofya abi mesela bayram öncesi yaprk (süt ve besi çiftliği) dikkatimi çekmişti, bende buraya yazdıydım, bi arkadaş ordan yımırtalı pide yemiş beni aradı teşekkür etti. Üç gündür tavan tavan gidiyor abi satayım mı dedi, ben karışmam dedim... Müneccimlikte para çok olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

4. Geçen arkadaşın biri bütçe ile ilgili bilgiler vermişti buradan benim tahminim de bütçenin %100 açık vermesi yani devletin gelirini %100 artırması gerekir bunun da yolu herşeye %100 zam demektir ha bu arada borsa ne olur onu ustalar bilir. Ama borsada o kadar yükselebilir

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    araplar yatırım için gelirse ne alır dersiniz?
    Ulaştırma ama nevi önemli..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Yani anlıyacağın, endekis 6bini aşağı kırarsa 5bine düşer. 6bini yukarı kırarsa 7bine çıkar deye matematik hesaplarıda mevcut
    Ama sıkıntı düşsede kazanamazsın çıksada kazanamazsın. O yüzden endekis düşmüş çıkmış benim pek umrumda değil
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi mesela bayram öncesi yaprk (süt ve besi çiftliği) dikkatimi çekmişti, bende buraya yazdıydım, bi arkadaş ordan yımırtalı pide yemiş beni aradı teşekkür etti. Üç gündür tavan tavan gidiyor abi satayım mı dedi, ben karışmam dedim... Müneccimlikte para çok olmalı
    Onu kaçırdık ama sana bisi diim sağlık mesela ...
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Thy hiç bisi duymadım, Ayhan soledi ama varlığın elinde ne var ordanda olabilir.

Sayfa 957/1005 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •