Sayfa 676/718 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. A1 göründü

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    A1 göründü

benim kadar destekleyen yok bu kagıdı paçal 1 milyon alıs 95 500 bin geldi..

3. Patron burası borsa bir de Türkiye borsası. İşim bu mecburum bunlardan birisini alacağım. Diğerlerinin de farkı yok bunlar iblisligin zirvesinde o kadar. Et koparacagim sonrasina diğer iblislere gideceğim. Küfür etmemi engellemez benim paraciklarimi iç edemez. Bakacağız
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    O zaman hırsızların haramilerin başının koruyup kolladığı destek verdiği tüm şaibeli,kirli,hileli soygunlarına göz yumduğu darısını Hüseyin Barack Obamanın darılarını yediği yuttuğu haramilerin piri tek gözlü iblis seninin sevmediklerine,beğenmediklerine,izin vermediklerine ,uzak tuttuklarına ,görmek istemediklerine,asla yaşamında hissetmediklerine büyük bedel ödeyip talip olabilir çünkü iblisin geçim ve beslenme kaynaklarıdır size daima uzak kalan nahoş vasıflar ..Seni zaten tenzih ederek yorum yaptım yani sözüm ahlaksız ,hırsız,soyguncu,vurguncu vatan hainlerinedir..

4. algı suan 1.00 üstü atmalı 3 gün 93 üstü kapanıs geldi ama bu grafik felan hikaye..

5. Muco dan fazla kagidim var ne paçalı patron[emoji16][emoji16][emoji16] yeter daaaaa.. Adem uysal kimmis.
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    benim kadar destekleyen yok bu kagıdı paçal 1 milyon alıs 95 500 bin geldi..

6. Bunu bilmemde ihlas gidici gibi görünüyor..

7. he söyle nerde hareket orda bereket...bademim..

8. Alınanlar satışa konulmuyor bugün

Sayfa 676/718 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •