Sayfa 974/1005 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Uzun zamandı böyle terse kalmamıştım ..hayırlısı olsun

Geçen trade kazancını olduğu gibi geri aldı ..komisyon falan da çabası ..
    Halledersin abi sen, neler neler gördün…
    Sevgiler.

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

geçmiş olsun .. overall portfoy düzeltmesidir o ... fazlasıyla geri alır yeni tepe yaparsınız umarım
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Eğerki özellikle bir bölgede çok yüksek miktarda evi olan var ise tam bir bölgesel emlak spekülatörü gibi davranabilir.
    Bence müteahhitler şirket hesabından satıp şahsi hesabına konut alıyor olabilir.

XYZ GYO bir türlü gitmiyor, gelir paylaşım modeli var. Müteahhit kendi etrafına satıyordur XYZ GYO'ya hasılat malesef bu diye bildiriyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Günlük dolar bazlı BIST100 grafiğinde macd de çoklu dip ve tobo lar mevcut.Şu an hala negatif bölgede ama çoklu dip oluşumu pozitif bölgeye geçeceğine işaret ediyor.Bu durumda çok sert alacaklar demektir endeksi.
    Short pozisyonlar için dikkatli olunmalı.Mehmet Gaye ikilisinin beklendiği gibi sert bir daralmaya gitmeyeceği fiyatlanıyor sanırım.
    Herkese bol kazançlar.

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Geçmiş olsun mertabi, borsada olur büüüle şeyler, sıkma canını sağlık olsun, eski kazandıklarına say
    Hamdım Piştim Yandım

6. BBHT'de profesör vardı ikinci araçtan vergi alınmasını eleştirdi eşitlik ilkesine aykırı dedi, o şekilde de belki vergi var veya düşünülüyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Ben de uzun zamandır bu kadar boğa olmadıydım....

Mayışlara bugün de zam var.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sende mertabi gibi tam gumarcı çıktın yaw, golf sopası ile Ayasofya abiyi döversin artık.
    Ne diyim başarılar dilerim, bi günlük kar ile bi mercedes kulağa hoş geliyor

Go go tar tar gelsin paralar
    Az önce dışarı çıktım köşede zenciler sırayla mert abiyi çivili diğnelen zoplaliyorlardı yorulanin yerine yedek zenci vardı. Ben engelliyim dedim ellemediler beni.

Sayfa 974/1005 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •