Sayfa 652/1003 ÝlkÝlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 5,209 - 5,216 arasý.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altý faiz oranlarý) - VIII

Ziraat Bankasý

2. primli ddkm için yüzde 9 dan daha çok oran alan oldu mu acaba

3.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Bugün 26,09 kurdan 29.000 USD 92 günlük % 37 TL faiz oraný ile DDKKM yaptým.
    Ek getiri yerine bunu tercih ettim. Amacým 92 gün sonunda dolar varlýðýmý arttýrmak. Yani dolar sabit kalýrsa veya 92 günlük sürede kur % 9,32 den az artarsa planým tutacak. Kur düþerse hele ballý kaymak. Plan tutmaz da kur % 9,32’den çok artarsa yani 18,52’yi geçerse baþlangýç dolarýmý alýp oturacaðým. Yaz aylarýnda kurda pek hareket olmaz diye düþünerek bu iþe girdim.
    92 gün sonra sonucu burada paylaþacaðým.
    cazip primli bulamadýnýz mý, ya da en azýndan yukarýlarda paylaþýlan %9 net primliyi neden düþünmediniz?

Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altý faiz oranlarý) - VIII

Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    cazip primli bulamadýnýz mý, ya da en azýndan yukarýlarda paylaþýlan %9 net primliyi neden düþünmediniz?
    % 9 primli DDKKM yapýldýðýnda TL kýsmý için % kaç faiz uygulanýyor. % 15 deðil mi?
    Kur sabit kaldýðýnda veya düþtüðünde primliye göre daha kazançlý oluyorum. Yani ben kurun az artmasýna, sabit kalmasýna, düþmesine oynadým.
    Beklentim kurun % 9’dan daha fazla artmasý olsaydý, elbette primliyi tercih ederdim.

5.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    % 9 primli DDKKM yapýldýðýnda TL kýsmý için % kaç faiz uygulanýyor. % 15 deðil mi?
    Kur sabit kaldýðýnda veya düþtüðünde primliye göre daha kazançlý oluyorum. Yani ben kurun az artmasýna, sabit kalmasýna, düþmesine oynadým.
    Beklentim kurun % 9’dan daha fazla artmasý olsaydý, elbette primliyi tercih ederdim.
    Az artmasi belki ama düþmesi biraz zor gibi.. 28-29 civari olsaydi cok mantikli derdim.. her seciþ bir vazgeciþmiþ..
    Yarin dönüþ var ben de bir vazgeçiþte bulunacaðým

Alýntý Originally Posted by YapraksýzYonca Yazýyý Oku
    Az artmasi belki ama düþmesi biraz zor gibi.. 28-29 civari olsaydi cok mantikli derdim.. her seciþ bir vazgeciþmiþ..
    Yarin dönüþ var ben de bir vazgeçiþte bulunacaðým
    Olabilecek en yüksek kur seviyesinden yapmak mantýklý tabi. Ama zirve neresi bilemiyoruz ki.
    Bakalým ya nasip dedim.

7.  Alýntý Originally Posted by Mathias Yazýyý Oku
    KKM de hazine tamamen devreden çýkmýþ tamamen MB üzerinden döndürülmeye baþlanmýþ artýk sanýrsam.
    Meali, Para basarak KKM dönüþlerini ödeyeceðim diyor....

Seçime kadar KKM krizi olmayacak anlamýna mý geliyor?

Bas bas paralarý, yap memura zamlarý enflasyon ne olacak?
    KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
    Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.

8.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Bugün 26,09 kurdan 29.000 USD 92 günlük % 37 TL faiz oraný ile DDKKM yaptým.
    Ek getiri yerine bunu tercih ettim. Amacým 92 gün sonunda dolar varlýðýmý arttýrmak. Yani dolar sabit kalýrsa veya 92 günlük sürede kur % 9,32 den az artarsa planým tutacak. Kur düþerse hele ballý kaymak. Plan tutmaz da kur % 9,32’den çok artarsa yani 18,52’yi geçerse baþlangýç dolarýmý alýp oturacaðým. Yaz aylarýnda kurda pek hareket olmaz diye düþünerek bu iþe girdim.
    92 gün sonra sonucu burada paylaþacaðým.
    92 gün sonra kur 45-47arasý denge fiyatýnda olur
    bayrak çizerek yukarý gidiyor, TA grafikte bu çok net
    3. bayrak sapýný yakýnda dikecektir
    3...4...5.... ( 7 sap koyarsa 47 eder)

Sayfa 652/1003 ÝlkÝlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz