-
Dondurulmuş patates bölümü ise kısmetse 2024 sezonuna yetiştirilecek.Patates sektörüne girmesi işin rengini değiştirecek.Ciroya katkısı yüksek olacak.
Ayrıca ciromuzdaki ihracat payımızın da giderek artacağını düşünüyorum.
Konserve sebze bölümleri , dondurulmuş sebze bölümleri ve dondurulmuş patates bölümünün devreye girmesi ile 2024 yılında ÇEYREKLİK bazda 1 milyar TL kadar kar beklentim var.
-
Birçok fuara katılmasına , birçok zincir marketle anlaşma imzalanmasına , Ortadoğu ve Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapmasına rağmen bu konularla ilgili hiç KAP’a bildirim gönderilmiyor.
Şirketimiz bu konuda çok ketum ve böyle olunması bizzat isteniyor.
-
Ortakların Kurban Bayramını kutluyorum. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu bir bayram geçirmeniz dileklerimle.
-
"Şirketimiz yatırım politika ve stratejileri çerçevesinde, potansiyel ortaklık görüşmeleri ve çeşitli stratejik seçenekleri değerlendirmek ve bu amaçla gerektiğinde potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak, bilgi akışı ve koordinasyon sağlamak üzere Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş'yi yetkilendirmiştir.
Yönetim Kurulumuz, ilgili sürecin yatırımcılarımızı ve şirketimizi olumsuz etkilememesi için açıklamanın ertelenmesine karar vermişti.
Bundan sonraki süreçte de konuyla ilgili gelişmeler SPK ve ilgili diğer yasal mevzuat hükümlerine uygun olarak yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır."
2021 yılı Şubat ayında yapılan bu açıklamanın ardından KAP’ta herhangi bir açıklama yapılmamış / yada ben göremedim. Özellikle iklim değişikliklerinin arttığı bu son dönemde ve pandemiyle birlikte Gıda Sektörünün ülkeler için ne kadar değerli olduğu daha net bir şekilde görülüyor.
Yabancı ülkelerle yapılan görüşmeler neticesinde şirketlerimize ve borsamıza ilgilerinin artması ile birlikte özellikle Gıda Sektörünün gereken değeri göreceğini , şirketimizle ortaklık yada çeşitli stratejik seçenekleri değerlendirmek isteyen potansiyel alıcıların olacağını öngörüyorum.
Bedelsiz bölünmenin bayram sonrası gerçekleşmesiyle birlikte bir taraftan diğer fabrikalardaki Ges süreci , konserve sebze üretimdeki Süt Mısır harici diğer sebze konserve üretim hatlarının faaliyete geçmesi , Eylül ayıyla birlikte dondurulmuş sebze üretimlerine başlanma süreci ve dondurulmuş patates üretim hattının yapım süreci hızlanarak devam edecektir.
Bu süreçte inanıyorum ki Dünya’da tarım sektörü için gerçekleşen olumsuz durumlar elimizi güçlendirecek ve yabancı yatırımcının dikkatini de çekecektir.Ben bu konuda bir sürpriz de bekliyorum.
Düşüncelerim beni ilgilendirir. Al sat tut tavsiyesi değildir.
-
-
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri