Originally Posted by
osmanbey
volbor kardeş sana çok küfür ettim her yazını okuyunca allah var hak ediyorsun da ama bazen diyorum 2 sene önce satıp çıkaydım 50 den bu eziyeti çekmeyeydim o zaman 40 defa dedin gözaltı kot dışı papağan gibi derler ya birşeyi kırk defa söylersen olur diye sen baykuş gibisin be kardeş şimdi sana da soracam ne olacak diye kot dşı diyeceksin onun dışanda söyleyeceğin başka birşey yokmu şirket belki düze çıkar sahiplei belki iyi niyetlilerdir onlarda hep spk dan dertli idi çağrı olayı kalktığına göre belki 5 yılın en fiyatına getirirler olamazmı volbor kardeş
Bana haksız yere küfür ettiğin ortaya çıktı , değil mi
hiç bir küfürü haketmediğim ortaya çıktı , değil mi
doğruları ve para piyasası kanunlarını bilerek olabilecekleri söylemek
baykuş luk olamaz olmamalı , değil mi
soruna ne cavap vereceğimi bildiğinde belli , değil mi
şirket sahipleri iyi niyetli mi sen buna inanmazsın herhalde , değil mi
KEZBN eğer şirket diyorsan ŞİRKET SAHİPLERİ hırsız başka ne denebilir , değil mi
fiyatın önemi yok hep dediğim gibi , değil mi
sonuç KOD DIŞI

Originally Posted by
osmanbey
şirket den çok ümitliyim. Gözaltı ve bürüt takas tan çıkması lazım kısa zaman da frecell hoca bu konuda çalışma yaptınız mı bizler için gözaltı ve bürüt takas tan çıkması faydalı olmaz mı yeni yönetimle bu konuda görüşmeniz oldumu ve yeni yönetimle aranız nasıl çağrı olayı da bittiğine göre artık bir birliktelik olabilirmi yoksa sürtüşmeye devam mı küçük yatırımcı için yönetimle kavga mı iyidir yoksa birliktelik mi bu süreçte?. bizler çok yorulduk yıllardır artık yeter her dönem birileri çıktı yazdı liderliğe soyundu bundan sonra kim ne yaparsa yapsın düzgün yapsın ego sunu bıraksın bir yere gerçeklere göre hareket etsin kimin faydası olacaksa onun kayığına binsin spk nın bizlere attığı kazıktan hepsi iyidir
yapma ya halen ÜMİTLİMİSİN şaka yapıyorsun , değil mi
GÖZALTI ndan çıkmak mı , ciddi değilsin , değil mi
bu arada topik de SPK yı mahkeme ye verme düşünceleri okudum
sakın böyle bir iş ile uğraşıp
hem vakit hem avukata vereceğiniz paraları kaybetmeyin
ömrünüz yetmez o davaların bittiğini görmeye
ne sizin ne spk yöneticilerinin ne KEZBN sahiplerinin
ne de dava hakimleri savcıları ne de avukatların
o davalar hadi başladı diyelim de imkansız bitmezzzz
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Yer İmleri