Sayfa 710/1003 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Emekli kesimden bir halt olmaz...Hepsi aldığı maaşı bedava para olarak görüyor...1-2 lira önüne kemik verdimi Emekli köpek gibi kemiğe atlıyor ve sahibi için çok çok güçlü havlar....
    Bende senin gibi emekliyim kardeş. Ama dediğin doğru. Emekli kesim züpper geri zekalı. Az önce bahçede bir komşu ile karşılaştık her gün zam geliyor diye şikayet ediyor CHP gelse acımızdan ölürdük diyor. Beynini diktiğimin kocası batmış evi alan adam acıyor beleş kira vermeden oturtuyor adam evi satsa aldığı maaş kiraya yetmez CHP yi suçluyor.

2. Bizim apartman kapıcısı emekli. Günlük çöpleri alıyor. Ayda bir temizlik yapar. Asansör vs onunla ilgilenir. Kışın doğalgaz ısı ayarı vs. Sigorta yok 3000 TL maaş veriyor hırsız yönetici. Buna rağmen apartman sakinleri o paraya günlük temizlik ve apartman girişinde sürekli güvenlik gibi beklesin istiyor ve beğenmiyor. Bu adam varken aidat 200 TL bu gitse 600 TL aidat olacak çoğunun ödeyecek gücü yok ama çoğunda beyin olmadığı için durum böyle.

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    1 yıllık kontratlar yapıldığında bir yılın sonunda kiracıya çık denilebilir mu? Şu 10 yıl çıkarılamaz mevzuatı geçerli mi?
    Otamatikman kira kontratı uzuyor.!!
    5 yılın sonunda kira tespit davası açabiliyorsun.!!!
    10+1 yıl sonunda kiracıyı çıkartabilirsin.!!
    Hiç bir sebep göstermeden.!!!
    Kendin veya alt üst soydan birisi oturacak dersen.!!
    3 ihbarname ile çıkartabilirsin.!!
    Kiracı çıktıktan sonra 3 yıl kiraya verme yasağı var.!!!
    Kiraya verirken boş taahhütname alırsan.!!!
    Karı kocanın imzası şart.!!!
    Taahhütname boş tarihli alırsan.!!!
    Kira başlama tarihinden sonra tarih yazarsan.!!
    Taahhütname nin bitim tarihinden .!!!
    Hemen sonra.!!!

Kiraya veren, kiracının kiral***** boşaltmayı taahhüt ettiği tarihten başlayarak 1 ay içinde tahliye davası açabilir. Kiraya veren, kiracının kiral***** boşaltmayı taahhüt ettiği tarihten başlayarak 1 ay içinde icra dairesinde tahliye talepli icra başlatabilir.

İcra müdürlüğü tarafından borçluya 15 gün içinde tahliye ve teslimi içerir tahliye emri gönderilerek 7 gün itiraz süresi tanınır. İtiraz konuları ise kanuna göre kiranın yenilendiği ve uzatıldığına dair sunulacak sebeplerle kısıtlanmıştır.

İtiraz edilmezse tahliye kesinleşir ve mahkeme kararına yani dava açmaya gerek kalmaksızın kiracı tahliye edilir.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Secim oncesi yaptigi hatanin aynisini yapiyor.

Kafalari calismiyor.

Bu %25 emekli zammi, kendileri aleyhine cok agir sonuclar dogurur.

Gelecek mahalli secimleri cok erken kaybeder.
    Yok be kardeşim Gabar'dan bir petrol çıkartır olur biter..

Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Ailenizde emekli yok sanırım. Bu kadar rahat ayrım yapmadan hakaret edebildiğinize göre...
    Ben emekliyim bunda bir hakaret yok ve bilhassa yazdıkları çok doğru.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Amerika’dan, resmi porsche bayii (galerici ahmet abi değil :D )

Liste fiyatı 242k olan aracı 600k’dan satıyor !

Tüm opsiyonlarını gırtlak doldursam bile 322k olur

Alınan hava parasına bakın.

Eyyy Biden ! Nerde bu devlet, nerde bu millet ?

Bu halk mağdur.

7. Adamların memur emeklisiyle dertleri var anlaşıldı.

Hak hukuk guguk...

Normal şartlarda, anayasa mahkemesinin adaletsiz ve hakkaniyetsiz bu uygulamayı iptal etmesi gerek...

Enflasyon karşısında herkes eriyor, memura %50 zam yaptım, emeklisine hadi %25 yaptım, yok öyle bi dünya....Patagonya mı lan burası...

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Adamların memur emeklisiyle dertleri var anlaşıldı.

Hak hukuk guguk...

Normal şartlarda, anayasa mahkemesinin adaletsiz ve hakkaniyetsiz bu uygulamayı iptal etmesi gerek...

Enflasyon karşısında herkes eriyor, memura %50 zam yaptım, emeklisine hadi %25 yaptım, yok öyle bi dünya....Patagonya mı lan burası...
    Patagonya'dan beter.

Bu duzeyde cehalet, dunyada tek, benzeri yok.

Bosuna mi, imam hatip acip, mezunlarini ihya ediyor.

Sayfa 710/1003 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •