Sayfa 730/1003 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    İlginç bir karakterdi Odtü'lüyüm derdi, ego tavandı... Kendinden emin tavırlar falan...

Enson Youtuber oldu demişlerdi...

Şimdi ne yapıyor bilmiyorum.

Buradaysan ses ver SELKA.. halk dolarize oldu ama yine de dolar düşmüyor???

-----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    youtube da selcoin var ama o değildir sanki?

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Şimdi uygulamayı baktım. (Ozkansoft)%17.55 artışla alacağım ikramiye ile %25 artış ile alacağım ikramiye aynı.
    Hükumet ek zam yaparken yine emekli adaylarını seyyanen zamda ki gibi öptü mü?
    Hem de nasıl öptü.
    Madem memura %80 lere varan zam yapıyorsun.
    Madem Kıdem tazminatı tavanını belirleyen kriter memur zammı ile bağlantılı
    6 aylık artış oranı neden 17.55
    Son 30 yıla bakıyorum kıdem tazminatı tavanı hiçbir zaman net asgari ücretin 3 katı altına düşmemiş.Daha 10 sene öncesine kadar bu oran 4-5 kat civarında..
    Son düzenleme : pronto; 10-07-2023 saat: 15:36.

3.  Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    Hem de nasıl öptü.
    Madem memura %80 lere varan zam yapıyorsun.
    Madem Kıdem tazminatı tavanını belirleyen kriter memur zammı ile bağlantılı
    6 aylık artış oranı neden 17.55
    Haşırt the blackboard millet yeni yeni uyanıyor...

Tanıdık vardı aradım emekli olacaktı, hemen vazgeçmiş...

Seyyanen zamdan dolayı emekli maaşı bağlanma oranı son alacağı memur maaşının %50 sine düşmüş vaziyette...

Eskiden misal, hala var mı bilmiyorum, lise mezunu hemşirelerde vardı buna benzer durum. Maaşları ortanın altı gibi görünürdü çalışırken, döner sermayeden ve yan ödemelerden dolayı, emekli olmaya kalktıklarında kuş kadar kalırdı maaş, emekli olmazlardı...o hesap..

Bu elbette ileride düzeltilir, ama bunlar düzeltirken genelde daha da bok ediyorlar, göreceğiz.

Çalışan memura %50, düşük maaşlı olanlara %70, emeklisine %25 verdi Aga....hikmetinden sual olunmaz.

7500 e yükselince maaşı sevinen bi esnaf vardı, bu maaş zammında pas geçilince, bi de sabah cigaraya 5 TL zam geldiğini görünce seri halde küfrediyordu birilerine...elim kırılaydı da vermiyeydim diyor...dedim yerel seçimde de verirsin bırak...

Bakkal bakkal cigara aradım, birinden bi paket, birinden bi paket, raflar boş, bakkal kendisi açtı, gece gece çöp eşeleyen bi abla görmüş de, demiş abla nedir bu hal, demiş ekmek derdi, demiş kime oy verdin, AKP ye verdim napem demiş....bakkal da sektirmiş...

Sektiren sektirene....ha sektörün ordan...atı alan Üsküdar'ı beğenmedi Londra'dan ev aldı...

Binanaleyh...fakirler ölsün...yaşasın kötülük...fışkırt Pala...Katar dan para gelecek AB ye girecez, uçuş rekorları kırılıyor, Gabar'ın altı komple petrol ve jelibon..

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Haşırt the blackboard millet yeni yeni uyanıyor...

7500 e yükselince maaşı sevinen bi esnaf vardı, bu maaş zammında pas geçilince, bi de sabah cigaraya 5 TL zam geldiğini görünce seri halde küfrediyordu birilerine...elim kırılaydı da vermiyeydim diyor...dedim yerel seçimde de verirsin bırak...

Bakkal bakkal cigara aradım, birinden bi paket, birinden bi paket, raflar boş, bakkal kendisi açtı, gece gece çöp eşeleyen bi abla görmüş de, demiş abla nedir bu hal, demiş ekmek derdi, demiş kime oy verdin, AKP ye verdim napem demiş....bakkal da sektirmiş...

Sektiren sektirene....ha sektörün ordan...atı alan Üsküdar'ı beğenmedi Londra'dan ev aldı...
    https://youtu.be/6NkdG4DbHQk

daddınız bi kere dadınca durulmuyo mu?

gaymaklı baklava gibi

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://youtu.be/6NkdG4DbHQk

daddınız bi kere dadınca durulmuyo mu?

gaymaklı baklava gibi
    Haceli' nin Boynuzları...

6. İsveç NATO'ya girecekmiş de seferber oldular anasını satayım...

30.000 askeri var...

Rusyayla papaz olsa, asker isteyecek...

Hala yok o PKK değil bağlısı dernek, yok o PKK değil YPG...yok FETÖ..

Söyleyin İsveç'e bize güvenerek Rus ayısına dayılanmasın...

AB ye alacaklarmış...peh..

Barış zamanı giremedik ama savaş zamanı tepeden gireriz artık, İsveç'ine de Finlandiya'sına da....boşlukları doldururuz..

En fazla İHA/SİHA desteğinde bulunuruk...Cephede Coni, Toni ve Herkel savaşsın...

30.000 asker ney lan...dış tehdit yokken yımışak yımışak neo liberalizm ileri demokrasi 'üfürmek' kolay tabi...

Biz ateşin kıyısında yıllardır....hep üfürdüler bize...

Garışmıyom len, ben bu savaşta tarafsızım, savaşan tarafları kınıyorum sağ duyuya davet ediyorum diyeceksin...

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    İlginç bir karakterdi Odtü'lüyüm derdi, ego tavandı... Kendinden emin tavırlar falan...

Enson Youtuber oldu demişlerdi...

Şimdi ne yapıyor bilmiyorum.

Buradaysan ses ver SELKA.. halk dolarize oldu ama yine de dolar düşmüyor???
    yalamayı özlememişsinizdir ama youtube'ta finans sohbet yazın çıkıyor, geçen gün birileri yapıştırmıştı sayfaya..

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

En fazla İHA/SİHA desteğinde bulunuruk...Cephede Coni, Toni ve Herkel savaşsın...

30.000 asker ney lan...dış tehdit yokken yımışak yımışak neo liberalizm ileri demokrasi 'üfürmek' kolay tabi...

Biz ateşin kıyısında yıllardır....hep üfürdüler bize...

Garışmıyom len, ben bu savaşta tarafsızım, savaşan tarafları kınıyorum sağ duyuya davet ediyorum diyeceksin...
    https://www.aa.com.tr/tr/dunya/isvec...asliyor/762655

https://www.haberturk.com/yasam/habe...kadin-askerler

Aşil abi centilmenlik öldü mü? hemen coni toni ye bağladınız olayı

Sayfa 730/1003 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •