Originally Posted by SEL 8,58 ort 1/2 verdim .. kalan dursun bakalım .. 15 dk grafik güzel görünüyor bence .. kısmet .. 8.46 1/4 yerine koydum ama .. tedirginim.. ortam kaygan... dikat etmeli...
Originally Posted by Ohac 13,80 fulledim roketi... 13,76 stop... Endeks hoşuma gitmedi, az salsın acelesi yok alttan alırız...
Martı'nın hisseleri, ABD borsalarına açıldığı ilk işlem gününde %45 değer kaybetti. klasik Türk hisselerinin abd durumu? hepsiburadada koşa koşa abd ye gittiydi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by traderfx Ben vagondan atladım spotta mal kalmadı. Bu hafta bereketli geçti vadelide az jeton şort. Ytd Herkesin malını aldılar herkese kazanma fırsatı verdiler, bakalım bunun ardından ne gelecek, düştükçe atlayanlarımı mallandıracaklar acaba!
Originally Posted by *Bozkurt Şortumu giydim odamda bekliyorum herifi dayucuğum Bi miktar bahşiş verdi palacım saolsun, isteyen kar al yapanbilür Ayasofya abi, Ben akşamki kutuma gideceğim
Hamdım Piştim Yandım
BİST100 11 Temmuz zirvesi 6386
Originally Posted by çıtak teknik olarak hedef var ise, bir yolunu bulup o rakamları tabelada yakarlar güncel rakamlar 635500---702500--734000 eğer buralara ikili tepe için geldi isek ; destekler 623000--- 687000--- 716500 buraların KIRILMASI lazım, kırılırsa DÜŞEN TREND başladı demektir kırılmazsa, boğalar güçlü... zorlama yukarı hareketlere bir süre daha devam etmeye çalışacaklardır demektir yatırım tavsiyesi değildir ne diyorsak o destek ve dirençler 5000 puan yukarı çıktı vadeli 722650 dirençli satılmış durumda bakalım gerçekten öylemi ? 722700 e şort girdim
Gevşeme yok taş gibin
Forum Rules
Yer İmleri