Sayfa 750/1003 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Döviz altın el yaktığından makas yüzünden eurobond ve altın fonuna yöneldim,eskiden yanından geçmezdim,iyi kötü altın ve dövizden kaldırdık,kardan kesintisi olsa bile garanti sayılır bu ortamda,borsadaki paylarımıda bayağı azalttım,zaten ucuz hisse peşindeyim
    Ne işin var.????
    Fona, eurobonda paramı yatırılır.!!!
    Paran sistem dışında.!!!
    Paranın patronu sen ol.!!!
    Cebimdeki paradan başkasına.!!
    Bu devirde param var. demem.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Afiyet olsun

bunlara bu parayı verecek mal buluyorlarsa helal olsun işletmeye. hatta kuverdi servisti falanla daha da öpmezlerse günahtır.

Uuuuuuu dönüşüüüüüüü.!!!!
    Bir gece ansızın.!!!!

Gece yatağa yatıp.!!!
    Sabah uyandığında.!!!!
    Tek bir imza ile.!!!!

Moratoryum haberleri ile uyanınca.!!!
    Sistemdeki döviz varlığın buharlaşınca.!!!

Ancak bir bardak soguk su içersin.!!!!
    Serbest piyasada döviz .!!!
    10 katına fırlar.!!!
    KKM sahipleride.!!!!
    Havasını alır.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Biden teşekkür etmiş Agaya...

Eeee..hiç bir şey vermeden ne isterse aldı adam..

Zelenski komedyeni yalnız mahsun bir görüntü vermiş, liderler zirvesinde..

Yavaş yavaş aklı başına geldi sanırsam da, iş işten geçti...

Meze ettiler Ukrayna' yı...

Sabah akşam tehdit etti geri zekalı Rusya'yı, kışkırttı, yok nükleer silah alacam, hatta oturup kendim yapacam falan filan...

Ne demişler, el elin eşeğini türkü söyleyerek...40-50 yıl geriye gitti ülke..bölündü...öldü...ziyan oldu nitekim...

Komedyan yaw, dansöz kıyafetleri giymiş göbek atıyor eski kayıtlarda...

Potin de çok şey kaybetti bu işte...ülkesini Avrupa'ya angaje etme şansı elinden alındı.

Bizimkiler de baktı, düşündü taşındı bu Rusya'dan ne köy olur ne kasaba dedi, hop değiş tonton Atlantik Paktına yanaştı...

Yarın bir gün ben hala BOP eşbaşkanıyım falan derse, şaşırmayın...bukalemun gibi...en yakın propagandacıları bile o kadar kıvrak değil şamşırıyorlar, ne diyeceklerini sapıtıyorlar önce...

5. Şunu da paylaşayım, kusur kalmasın, twitter'da gizli stalkerlarım var sanırsam

XU100 USD Bazlı

Rasyoda kullanılan dolar verisine göre görüntü değişiyor, bu rasyo foreks fx plusun orijinal verisi ben elde etmedim.

Bence burası flat...

Tabi bu durumda 2 nci dalga da flat, nasıl olacak?

Ya 2 nci dalga aslında iki tane 1-2, 1-2,

Veya bu yapı komple bir itki değil DZZ veya kompleks...

Neyse, varsa takip eden kendi karar versin, ölçüler kusursuz, B çok hafif kısa olur o kadar, C regular sınırında, bir ED expanding.

Son çıkış bir itki, ya derin bir 2 nci dalga yapacak, misal THYAO vemiştim görüntüyü bir ZZ tamamladı, onu itkiselleştirir de daha büyük bir zigzaga kalkarsa, burası da işte o derin 2nci dalgayı yapar...

Tabi Bist genelde uzata uzata gidiyor, hareket deşifre olunca, kısa kısa düzeltmelerle geçiştiriyor, expanding ve runninglerle kimseye shorttan kazandırmama üzerine bir yol izliyor, sanki direk uzata uzata gidecek gibi geliyor bana...

Hıdır

6. https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...gecti-7741658/

Artık tek seferlik iki defa s... ceiğiz diyorlar kusura bakmayın der gibi ama 3-4-5 bile olabilir.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

https://finans.mynet.com/haber/detay...-yolda/468069/

Emekliye seyyanen zam için Erdoğan ile istişare yapılacak: 5 puanlık oransal iyileştirme yolda…

Emekliler iyisiniz yine. 5 puanı kaptınız sayılır. % 25’den % 30’a yükseltecekler gibi duruyor. Bir önceki emekli maaş zammında da % 5 artırmıştı. Bu bir gelenek haline geldi.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Madem bir ittifak var. Adı da Cumhur ittifakı. Oturun konuşun anlaşın Resmi açıklamayı yapın. Herkes farklı konuşuyor.
    Sanki trübünlere oynuyor gibi. İyi polis kötü polis hesabı. Biz elimizden geleni yaptık, çok uğraştık ama imkanlar elvermedi. Yersen tabi. Ama yiyen çok çıkar. Helal olsun çok uğraştılar. Ama Kılıştaroğlu emeklilere zam yapmadı. Milleti boş yere umutlandırıyorlar.
    Yazık.
    Destici nin kaç oyu var ben de onu anlamadım, arada konuşuyor ama etkisi ne bilemedim.

Sayfa 750/1003 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •