Sayfa 178/1005 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Beni de 99 da kavşak ev arkadaşım bulaştırmıştı.
    Dolarlarım marklarım vardı.
    Borsaya girdikten sonra 1 dolarım bile olmadı

Destek direnç kağıt kürek blanço

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçenlerde beni bulaştıran arkadaşla denk geldim, havadan sudan konuşurken konu borsaya geldi. Naptın finansal özgürlüğünü ilan ettin mi dedi, bende hiç bozuntuya vermeden hındır yandır yuvarlanıp gidiyoruz dedim. Ona sordum sen naptın diye 25milyonu kur korumalı mevduata koydum aylık 585bin ile geçinip gidiyorum dedi.
    İçimden way uyanık 30 yılda finansal özgürlüğünü ilan etmiş dedim
    Hamdım Piştim Yandım

2. Ne kazanıyoz anlamiyom ,harcadığın yanına kar kalıyor,
    Değişik bi dönem, günlük 300tl net kes oda supriz cikmazsaki ,mümkünmü değil kesinlikle.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yeni başlık açılmış yeni fark ettim iyi mi?
    Fazla bir şey kaçırmamişsınız sadece 176 sayfa 7 gün sonra farketmenizde ilginç olmuş,

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hedef ilginç..THY için de12 aylık 185 lira hedefli rapor gördüm..

.
    Sırf işlemlerin vergisini 15 gün sonra ödemekten dolayı bu sene ekstra kazancı olacak.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Kozmik sistem bence şöyle çalışıyor, sana görmen veya duyman gereken bir mesajı güvenilir kişiden veya kaynaktan veriyorlar. Sonra o mesajın gereğini yapıyorsun, farklı bir şey yapmaya kalktığında uğraşıyorlar.

Anlaması güç kişiler veya inatçı kişiler kozmik sistemin işini zorlaştırıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Doları düşüyor görünce ne oldu dedim, DXY denmiş
    Gerçi DXY 6 gündür düşüyor ya o da ayrı..

VİOP30 günlük, shortçu İs Yatırım bundan böyle longcu oldu, gene shortçu BofA da bütün shortları kapattı, HSBC de short azaltmış, YapıKredi Yatırım long azaltmış, Meksa Yatırım shorta ilave yapmış, gene yarın için long avantajlı görünüyor, haftalık kapanış önemli olacaktır!

8. Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 178/1005 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •