Sayfa 230/1005 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Viop LII

1. Bunu ikinci defa duydum ama ilk kaynak siz miydiniz emin olamadım.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD'de önce fikir veya proje üretilip sonra para ve kaynak bulunuyormuş, bizde ortada para olmadan proje filan düşünmenin manası olmuyor gibi.

2. 12 proje varmış, biri 65nm çhip yatırımıymış.

>>>>>>>>>
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/san...iyoruz/2945452

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay teknolojileri, batarya, uçan akıllı mobilite dahil pek çok sektörün fırsat alanları olduğunu belirterek, "Gelecek dönemde her biri Togg büyüklüğünde en az 12 iş hedefliyoruz." dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Kapanış metrede bu haftanın şampiyonu oldun pisyedili abi, az da olsa süreklilik başarıyı getirir.
    forum katkısı olan bi kişiyi daha kaybedecek desene
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Bunu ikinci defa duydum ama ilk kaynak siz miydiniz emin olamadım.
    Ben yazmış olabilirim. Gözlemim de öyle, o kişi teyit etmiş oldu.

Bir arkadaşım da bizde fakir diye bir terim kullanılmaz financial difficulty denir demişti. Yani fakir yerine finansal sıkıntı içinde denirmiş.

Kişisel kanaatim bu hayatta ne yaptığın değil ne niyet ile yaptığın önemli. Eskiden keser, testere, planya hikayesi gibi bir şey vardı, ne hep kendine yont, ne başkasına yont, ortada ol denirdi diye hatırlıyorum ama internette bulamadım.

Ben ver kurtulcuyum, tabi kimseye tavsiye etmem.

Bu şekilde olabilir

>>>>>
    Mevlana şöyle söylemiş:
    Keser gibi olma; hep bana, hap bana. Rende gibi olma; hep sana, hep sana. Testere gibi ol; hem sana, hem bana.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Paylaşım için teşekkürler ama daha sade ve anlaşılır bir dil kullanabilirsiniz. Şu kısmı ben anlamadım mesela
    "kisa vade dalga cephesinde gorus acisi zayıf itkiler nizamidir kurallar agirdir..duzletme patternleri (bazilari katıdır ama itkilere gore daha esnektir).. esneklik gorus acisini daraltiyor."
    haklısınız. öncelikle şunu belirtmem gerekir dalga analizi olasiliklar icerir tıpkı sizin bugün yukselen kama olasiliğından bahsettiginiz gibi..

alintiladığınız grafik alttaki grafiğin - iv- etiketinden sonraki kısmını iceriyor yani - v- ... sordugunuz yerde tam. orası ile ilgili

alttaki sayim olasılığı doğru ise -v- icin yukseliyor grafik... - v- dalgasının karakterini anlatak istedim orada... bittiginde fiyatın- iv- seviyesine geri geleceğini öngöruyor sayim .. ama - v- icin yukari marjda var, bitmişte olabilir (bence bitmeme olasiligi daha fazla) nerede bitecegi muamma o yüzden oyle yazdım yazdiklarimin tamamı olasılıktır.bu kadar sade dil kullanabildim ama yine karisik olmus olabilir... .. iyi geceler... Pisyedili abi rica ederim saygilar...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eskilerden stock hoca vardı, genelde tam saat19 da yazardı, seans sırasında hiç yazdığına şahit olmadım, heralde daytradecilerin ister istemez yazılarımdan etkilenmesin diye olabilür, sormadım ama hep merak etmişimdir niye aynı saatte yazdığını
    generation ilk zamanlar zeanz içi de yazıyordu kibin hatırlıyorum.
    sonra takipçileri çoğaldı.
    mail saldırısına uğruyordu, muhtemelen,o da çözüm amaçlı belirli bir saate aldı yazmayı.
    bu sayede senin kibin gevezeler yüzünden topik içinde de kaybolmuyordu yazısı.
    trend takipçiydi o. senin kibin deüğüldü.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Olabilir bende genelde etkisiz yazılar yazıyorum.Etkisi olabilecek yazılarımıda 1-2 dk sonra siliyorum.
    Yazı ile anlatım yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor . Jest ve mimikler yok sonuçta.
    Türkçesi çok kuvvetli olan biri olaydım belki bende sn ariston ağabey gibi yazardım lakin değilim.

Foruma katkısı olan biri olsaydım belki dururdum da değilim.
    Yaz kardeşim yaz,sen iyi kalpli,iyi niyetli insansın.

8. Sanırım doğru kelime rende olacak. Öyle arayınca Mevlana’ya ait olduğu söylenen aşağıdaki ifadeye erişilebiliyor:

Keser gibi olma; hep bana, hap bana. Rende gibi olma; hep sana, hep sana. Testere gibi ol; hem sana, hem bana.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben yazmış olabilirim. Gözlemim de öyle, o kişi teyit etmiş oldu.

Bir arkadaşım da bizde fakir diye bir terim kullanılmaz financial difficulty denir demişti. Yani fakir yerine finansal sıkıntı içinde denirmiş.

Kişisel kanaatim bu hayatta ne yaptığın değil ne niyet ile yaptığın önemli. Eskiden keser, testere, planya hikayesi gibi bir şey vardı, ne hep kendine yont, ne başkasına yont, ortada ol denirdi diye hatırlıyorum ama internette bulamadım.

Ben ver kurtulcuyum, tabi kimseye tavsiye etmem.

Bu şekilde olabilir

>>>>>
    Mevlana şöyle söylemiş:

Sayfa 230/1005 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •