Originally Posted by
Şakir
Borsa kotulemiyorum ben 25 senedir borsadym senn yasin kadar belkide . Burada kimse yokken borsa ralliye cikiyor 2000 tarzi ralli olabilir diyende bendim . Ben zaten shorttaym . Senn gibiler iste sorun olan muhtemelen 1 yildir borsadasn .
Isteyen kaile alir istemeyen almaz . Herkesin isi rast gitsin .
Okdr gocmeni is gucu olsun diye aldilar . Sen ve senn gibileri borsada milyoner yapacaklarini sanmiyorum . 1 alir 2 alir . Nasil.olsa donuyor der 3. Cude alirsin o seni alir .
Şakir bey, yazdığın tahminlerin birisi bile tutmamış😅😅 24 yıldır yani senin kadar borsadayım, çok şükür her şeyimi borsa sayesinde aldım. Biraz stres yaşadım ama değdi. Şu anda da 7 haneli portföyüm var. Her zaman ve her yerde söylüyorum tek gerçek yatırım borsadır. Bu ister hisse olsun, viop olsun veya fon olsun farketmez. Herkesin risk algısına göre değişir. Tabii ki borsada inişler çıkışlar olacak ama bu enflasyonist ortamda long olmak daha mantıklı. Neyse herkesin fikri kendine ama keskin söylemler insanları yanlış yönelendirmene ve vebal almana sebep olur. Maalesef burada dediğin gibi borsaya yeni girmiş ve buradaki değerli fikirleri değerlendirmek isteyen yatırımcılar var .
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yer İmleri