Sayfa 244/1005 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    len büyücü olsalar gene iyi.
    abuk zubuk şeyler söylüyorlar, sen de afiyetlen yiyon.
    kainat var mıydı?
    yok abi bigbenglen oldu.
    yoktan mı oldu?
    yok hep bişi vardı.
    ne vardı?
    bişi işte, illa tanrı mı diyelim.
    asdasds.
    bigbenk :-)) kesin değil.

şimdilik teoriye göre en mantıklısı olan o.

tabi eldeki verilere göre.. teknoloji imkan verse öncesinide sonrasınıda yine ortaya çıkaracak olanlar işte yine bilim insanları. )

vaybe bigbeng yokmuş diyip .. teoriyi çürütecek bir yeni teorin varsa sunumunu yap buyur )

newtonun kaçtane yasası çöp oldu..

çürütenler kimdi ???

yaa işte böyle.

inanacaksın grafiği varya ... bilim öyle işliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Uzatmaya gerek yok.
    Sen de biliyorsun yazıp sildiğini. Ne aldığın kaça aldığın ilgilendirmiyor beni.
    Ben froto yu 70-80 bekliyor olacağım.
    Birde çok kısa sürede çok karar değiştirme bence.
    İyi akşamlar.
    Zoruna gitmesin . 4400 6400 u izlediigimi katilmadigimi soyledin . Yalan soyledin . Bende ne yaptigimi inanmiyorsan ekstreleride paylasirim dedim . Bu bir .

Ikincisi ben mantik cercevesinde konustum . O globalin cokusu eli kulaginda en gec 1.5 sene cok uzun zaman degil . Bu millet iyi alisti 15 senedir cokus felan kimse gormedi .

Ne gezi ne 15 temmuz ne pandemi bunlarin hicbiri cokus degil . Zaten 3 yillik olanlar ve kitlenin cogunlugunu bu yeni gelenler jicbirsey gormedi .

Hisselerin cokmesi icin globalede ihtiyaci yok , cok degerli simsek bey realist seffaf olacagini soyleyip.duruyor , gecsin enflasyon muhasebesine gorelim ne oluyor . Gerci siz bunlara yabancisiniz .

Bir daha da iftira atma . Atacaksanda karsi taraf ispat edincede efendice sus . Bu cikisi izlemedigimi gorunce moral bozuldu bir tek kendin para kazandn zannediyordun . Ama malesef .

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bak kendin söylüyorsun olabilir diye zaten.

bu inancını zaten etkilemez.. evrim tanrı kısmıyla zerre ilgilenmez.

evrimi kabul edip inanmaya devam eden tonlarca insan var. atayizlik konusu benim bireysel meselem. ben evrim var diye atayiz olmadımki.

hatta geçmişe deistmişim dedim. çünkü tanım bulamıyorsun. çoğu insan deist zaten ama farkında değil.

ha şunu net bil ama net ..

evrim olmasa.. bunu yine çürüten bilim insanları olur. bunu net kafana koy. o derece samimiyim.

kimse evrim yok demesiyle öyle evrim yok olacak değil.

tanriya inan bilim insanı çok fazla.. mesela.

evrim başka bir mesele.
    benim dediğim, İnsan harici akıllı tasarım, insan ise özel üretim.
    başka türlü hücrenin, böceklerin biyolocik çeiştliğin açıklanması mümkün değil.

darwin evrimi
    bilimsel temelerreri olmayan bir din haline gelmiştir, getirilmiştir.

efendim neymiş çempanzelerlen %97 dna mız aynıymış.
    hıyarlan da %40
    ne olacak şimdi. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. eminim minik beyninde aşağıda okuduğun şeyin ne anlama geldiğini idrak edecektir.

Kral kelebekleri, her yıl düzenli olarak sürüler halinde Kuzey Amerika ve Meksika arasında göç eder. Kuzey Amerika'nın ağustos ayında başlayan soğuk havalarından kaçarak Meksika'nın ılıman ikliminde bulunan bir dağ ormanındaki ağaçta toplanarak kış uykusuna yatarlar. Kış uykusu dört ay sürer ve kelebekler bu sürede hiçbir şey yemezler. Bu uykunun ardından kelebekler mart ayının sonlarına doğru başlayan ilkbahar ile tekrar Kanada'ya doğru yola çıkarlar. Kelebeklerin Meksika'dan Kanada'ya ulaşması 4 ay ve 3 nesil alır.

Diğer kelebek türlerinden oldukça uzun bir yaşama sahip olan kral kelebekleri bir yılda 4 nesil olarak yaşam sürdürürler. Bu nesillerden yalnızca 3 tanesi ilkbahar ve yaz aylarında yaşamaktadır. 1. 2. ve 3. nesiller 6 hafta 4. nesil 6 ay yaşamaktadır.

ne sarayım abime.
    abi geçen 4 ay yazmıştın, totşumuz dondu, sen en iyisi iki ay daha uzat ömrümü.
    asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

benim dediğim, İnsan harici akıllı tasarım, insan ise özel üretim.
    başka türlü hücrenin, böceklerin biyolocik çeiştliğin açıklanması mümkün değil.

darwin evrimi
    bilimsel temelerreri olmayan bir din haline gelmiştir, getirilmiştir.

efendim neymiş çempanzelerlen %97 dna mız aynıymış.
    hıyarlan da %40
    ne olacak şimdi. asdasds.
    darwin kendini mehti falan ilan ettiyse banane veya kimene.

evrim darwinden ibaret değil.

olayı sulandırma darwin diye bir din falanda yok.

olayı dine götürürsen yukarıda video linki verdim.. en özel yaratılan insanda bak nasıl özelmiş.. muazzam tasarımlar

yapma etme.

ben neyse onu söylüyorum sana.

rüyamda allahı gördüm peygamberi gördüm vs diyenlerden daha elde tutulur en azndan. o videolar ve evrim.

6.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Zoruna gitmesin . 4400 6400 u izlediigimi katilmadigimi soyledin . Yalan soyledin . Bende ne yaptigimi inanmiyorsan ekstreleride paylasirim dedim . Bu bir .

Ikincisi ben mantik cercevesinde konustum . O globalin cokusu eli kulaginda en gec 1.5 sene cok uzun zaman degil . Bu millet iyi alisti 15 senedir cokus felan kimse gormedi .

Ne gezi ne 15 temmuz ne pandemi bunlarin hicbiri cokus degil . Zaten 3 yillik olanlar ve kitlenin cogunlugunu bu yeni gelenler jicbirsey gormedi .

Hisselerin cokmesi icin globalede ihtiyaci yok , cok degerli simsek bey realist seffaf olacagini soyleyip.duruyor , gecsin enflasyon muhasebesine gorelim ne oluyor . Gerci siz bunlara yabancisiniz .

Bir daha da iftira atma . Atacaksanda karsi taraf ispat edincede efendice sus . Bu cikisi izlemedigimi gorunce moral bozuldu bir tek kendin para kazandn zannediyordun . Ama malesef .
    Muhtemel hezeyanından bahsettim. Bir kez daha söylüyorum umrumda değil ne kazandığın ne yaptığın.
    İnşallah çok çok kazanırsın.
    Hayatta iftira atmam, ne olduğunu gayet biliyorsun.
    Ben hafızama güvenirim, bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bigbenk :-)) kesin değil.

şimdilik teoriye göre en mantıklısı olan o.

tabi eldeki verilere göre.. teknoloji imkan verse öncesinide sonrasınıda yine ortaya çıkaracak olanlar işte yine bilim insanları. )

vaybe bigbeng yokmuş diyip .. teoriyi çürütecek bir yeni teorin varsa sunumunu yap buyur )

newtonun kaçtane yasası çöp oldu..

çürütenler kimdi ???

yaa işte böyle.

inanacaksın grafiği varya ... bilim öyle işliyor.

Newton ismini görünce aklıma geldi.!!

Ünlü Fizikçi Sir Isaac Newton Borsada Neden Battı?

https://www.lattedenborsaya.com/2017...ada-batti/amp/

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

eminim minik beyninde aşağıda okuduğun şeyin ne anlama geldiğini idrak edecektir.

Kral kelebekleri, her yıl düzenli olarak sürüler halinde Kuzey Amerika ve Meksika arasında göç eder. Kuzey Amerika'nın ağustos ayında başlayan soğuk havalarından kaçarak Meksika'nın ılıman ikliminde bulunan bir dağ ormanındaki ağaçta toplanarak kış uykusuna yatarlar. Kış uykusu dört ay sürer ve kelebekler bu sürede hiçbir şey yemezler. Bu uykunun ardından kelebekler mart ayının sonlarına doğru başlayan ilkbahar ile tekrar Kanada'ya doğru yola çıkarlar. Kelebeklerin Meksika'dan Kanada'ya ulaşması 4 ay ve 3 nesil alır.

Diğer kelebek türlerinden oldukça uzun bir yaşama sahip olan kral kelebekleri bir yılda 4 nesil olarak yaşam sürdürürler. Bu nesillerden yalnızca 3 tanesi ilkbahar ve yaz aylarında yaşamaktadır. 1. 2. ve 3. nesiller 6 hafta 4. nesil 6 ay yaşamaktadır.

ne sarayım abime.
    abi geçen 4 ay yazmıştın, totşumuz dondu, sen en iyisi iki ay daha uzat ömrümü.
    asdasds.
    çok güzelll yere parmak şaaptın...

yumurta kapıya dayanıncaaa .... ecel ensene üfleyince..

sana geliyorum allahım demiyonda..yemişim tanrısını... yetiş ya bilimmm diyip.. yatmayı biliyon bıçağın altına

bilim sana soruyormu yattığında.. tanrıya falan inanıyon mu diye

sormaz len merak etme.. uzun yaşa.

Sayfa 244/1005 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •