yazmýcamda ama hayatým boyunca kendi ipimi kendim çektim diyerek yazýcam sana ulan ne yalancý adamsýn veya madamsýn dün Abka yazdýðýn pozisyonlarý koydu o pozisyonlara göre BATIK sýn sanal deðilsen , daha 3 gün önce gümüþ þortluyorum dedin %7 çaktýlar sana , dün banka dedin sesin çýkmýyordu bugun biraz düzeltme gördün demedimmi diyorsun keko bankalar %50 yukarý yapmýþ býrakta düzeltme olsun.
ha millete ara ara laf atýp pislik peþindesin ya sanýyorsunki millet cvp vermediðinde senden çekiniyor mu sanýyorsun yok oðlum o iþ öyle deðil millet PÝSLÝK le uðraþmak istemiyor.Çünkü bu topikte senin ederin ve yerin belli .
Hadi þimdi yuvarlama topu bana seninle oynayacam bugun.
Herif kedi gibi dokuz canlý, banamýsýn demiyor cahocuum sabýr sýnýrlarýný çok zorladý ne dersin tepeyi bulan sensin. Bu arada tebriklertepe kýrýlmadýðý sürece tepe olarak kalýr.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
kafasý kesik tavuk gibi ne yazacagýný nereye gideceðini bilmiyorsun...
2 gün önce 23 lira iken akbank shortladým diyorsun...
dünde shortladým diyorsun...
ikisinin toplamýný alsan bugünkü en düþük gördüðü rakamý bile senin maliyetinden üstte...
nasýl oluyorda hayvani kar oluyor...
20 altýnda toplarýz...
sonra hayvani karla kapandým...
sen bir süre dinlen iyi deðilsin...
iþin gücün ona buna sataþmak...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þoför yok þuan kamyon kendi halinde gidiyor,
Babanýn oðlu kemal masayý terketti,
artýk babanýn oðlu kemal geliyor vaziyet alýn diyemiycez
Þaka bi yana
Endekis mühendisliði ile düzeltme tahta bazlý yapýlýyor, ben büüüle þansa tükürüm, endekis þortcularýna yine gram koklatmýycak
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri