Sayfa 851/907 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Demokrat76 Kardeşimizin Ruhu Şad Olsun
    Tüm günahları (Varsa) bu ...... güruhlarının boynunun borcu olsun.
    Amin...Amin..Amiiinn..Kardeşimize,Allah rahmet eylesin..Burada kimsenin kalbini kırmayacak kadar güzel bir insandı..Mekanı cennet olsun..Faik Ulutaş,Mücahit Ören,İttifak holding ve Adese gyo sahipleri,Işıklar Holding ve iştirakleri sahipleri gibi ahlaksız, dolandırıcı, soyguncu,hırsız patronlar ve onları koruyup kollayan ,destekleyen baş hırsızlar Allah sizi inşallah bildiği gibi yapacaktır yüz binlerce insanların canlarını çok fena yaktınız inşallah sizinde cehennem ateşleriniz sonsuz olur...Aks16 kardeşim,Demokrat76 kardeşimizi hatırladığın,bizlere hatırlattığın için sağ olasın..

2. İhlas holding hissesi fiyatı,borsa endeksi 1200 puandan 6000 puana yükseldi ama o hala 0.80 kuruş ben bu kadar rezillik,haysiyetsizlik,onursuzluk,itibarsızlık,ci biliyetsizlik,yüzsüzlük,acımasızlık,merhametsizlik görmedim spk adında bir sözde Devlet kurumu var bunlar ne iş yaparlar böyle aleni,aşikar bir hırsızlığı,şaibeli,karanlık,hileli,kirli işleri nasıl görmezler yoksa işlerinemi gelmiyor mücahit Ören'e dokunmaya korkuyorlar mı ..Yazıklar olsun diyorum..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 03-07-2023 saat: 22:02.

3.  Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Demokrat76 Kardeşimizin Ruhu Şad Olsun
    Tüm günahları (Varsa) bu ...... güruhlarının boynunun borcu olsun.
    Sevgili demokrat kardesimiz hep bir offroad aracim olsun onuda bu ihlas hissesiyle alayim, aradabir kara kovan bali guzel kazlari ve hurma agaclarinin oldugu cennet bahceme gideyim, bu hayatın kesme kesliginden bir tutam uzaklasayim isterdi, kendisini yakinen hic gormedim lakin hep guzel dusuncelerim oldu onun icin. Her sozunde ayri bir bilgelik yatardi ilk okunusta anlasilmayan sanki bir seylerin habercisi gibi....
    Yazdıklarımın hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    İhlas holding hissesi fiyatı,borsa endeksi 1200 puandan 6000 puana yükseldi ama o hala 0.80 kuruş ben bu kadar rezillik,haysiyetsizlik,onursuzluk,itibarsızlık,ci biliyetsizlik,yüzsüzlük,acımasızlık,merhametsizlik görmedim spk adında bir sözde Devlet kurumu var bunlar ne iş yaparlar böyle aleni,aşikar bir hırsızlığı,şaibeli,karanlık,hileli,kirli işleri nasıl görmezler yoksa işlerinemi gelmiyor mücahit Ören'e dokunmaya korkuyorlar mı ..Yazıklar olsun diyorum..
    Yok yahu ihlas 94 oldu
    Yazdıklarımın hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Yok yahu ihlas 94 oldu
    haklısın kardeşim belki buralardaki canhıraş sesimizi duyup yüreği dayanmamıştır slm.

Buralardan alınsa ekmek yedirirmiki
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Buralardan alınsa ekmek yedirirmiki
    Eppek didik kebab sundun... Tşk. Goca ihlas... )
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Sen maaşını dolarlamı alıyorsun he heee heee kııhh kııh. Patronlar $ merkezli olmuş, yatı bilmem kaç milyon $ villalar bilmem kaç milyon dolarlar. Nakit kefenlik paraları bilmem kaç yüz milyon $. 22 yıl dır uçan hisse 4 centi geçti 5 sente gidiyor, kim kazanıyor ki biz de kazanalım kriz var, değilmi şirk et ve düzenleme yetkilileri. ""Akıllılar ya güya dolar alacaklar yükselince satacaklar"" büyük düşünür burası çokomelliden atasözü.

Sayfa 851/907 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •