Sayfa 805/1003 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Faizi düşürür bence reis, nas hala orada durmuyormu?
     Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Faizi 5 yerine 2-3 artacağı söyleniyordu, birileri bunun gerçek olduğunu teyit etmiş gibi duruyor.
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dubai de yerleşik bulunan -Petroleum Equipment and Supplies FZE- adlı firma 16 Ocak 2023 tarihli (592153 numaralı fatura ile) Fransa merkezli, Ankara da şubesi bulunan -Dowell Schlumberger-adlı firmaya satış yapıyor.

Fatura muhteviyatı Japonya menşeli üç kalem eşya. Üç adet ürün için toplam tutar 254 bin 309 dolar gözüküyor. Faturanın üçüncü kalemindeki -Modular Insıtu Fluid Analyzer- isimli ürünün bedeli 236 bin 500 dolar.

Ne var bunda diyorsunuz değil mi?

Efendim Dowell Schlumberger firması aldığı bu malı 3 Temmuz 2023 tarihinde gümrükte devrediyor. Kime devrediyor? Türk Petrolleri Offshore Teknoloji AŞ ye.

Kaça devrediyor?

2 milyon 162 bin dolara ! O günkü kur 25.82 TL yazılmış faturaya. Türk Lirası olarak 57 milyon 493 bin TL ye devredilmiş.

Yani faturanın üçüncü kaleminde 236 bin 500 dolar değeri olan ürün, Türk Petrolleri Offshore Teknoloji AŞ ye 2 milyon 162 bin dolara satılmış.

Merak ettim. Firmanın Ankara ofisini aradım. Telefona bakan kişiye yetkili ile görüşmek istediğimi belirttim. Telefondaki kişi -Bağlayamıyoruz-dedi. -Yetkili kişi kim- diye sordum. Telefondaki, -İşimizi de söyleyemiyoruz mail gönderin-dedi. Cevap alamadım.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...Slider%20Haber

Cumhurbaşkanlığı koruma ordusu gideri günlük 13 milyon TL ve her ay artıyor. Saray ın masrafları da her ay artıyor. Siz simdi hic yoksa bu donemde calmazlar diyorsunuz di mi ?

Kim kime koydu, hala anlamadin sen.

Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Ebemizi belledi...
    Kim belledi.!!!
    Market Saul mu??
    Belledi.???

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Araplar bu kurla size para yatırmayız demişlerdir. Biraz daha salın gerçek değerine yaklaşsın ancak o zaman geliriz gibilerinden. Adamlar da haklı 26 TLden sokacak doları seneye seçim bitip kurlar salınırsa belki 50TL den bile çıkamayacak ihtiyaç halinde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ben otomobillerede kallavi bi ötv artışı bekliyorum
    geliyor gelmekte olan otomobil ve beyaz eşyada sağlam kayacaklar ötv ile
    bir halt olacağı yok.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geliyor gelmekte olan otomobil ve beyaz eşyada sağlam kayacaklar ötv ile
    Boşuna okumuşsun.!!!
    Emeğine yazık.!!!
    İmam hoca olsaydın.!!!
    Bir elin balda.!!!
    Diğer elin cebinde.!!!
    Olurdu.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!

8.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ben otomobillerede kallavi bi ötv artışı bekliyorum
    yiyecek içecek konaklama ?

Sayfa 805/1003 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •