Sayfa 322/1005 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Viop LII

1. Sattığı ürünün fiyatı döviz ile belirlenen, yerli katkısı çok olan, rekabeti az olan ve kg başı fiyatı yüksek olan sektörler şanslı. Muhtemelen onlar da fiyatlanmıştır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sattığı ürünün fiyatı döviz ile belirlenen, yerli katkısı çok olan, rekabeti az olan ve kg başı fiyatı yüksek olan sektörler şanslı. Muhtemelen onlar da fiyatlanmıştır.
    Yok abi sağlıkta var,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yok abi sağlıkta var,
    Sağlık sektörü nasıl fiyatlanıyor bilmiyorum, en yüksek karlılık onda olması lazım ama garip bir ülkeyiz.

Yerli deodorant, kozmetik, ilaç vs de şanslı olabilir, yabancılara estetik karlı olabilir ama yerlilere hasta bakımı, ameliyat o kadar karlı olmayabilir.

4. Trend yukarıysa : düşmeyen borsa yükselir
    Trend aşağıysa : yükselmeyen borsa düşer

Borsa İstanbul'da buna göre işlem yap huzur bul

5. Akaryakıt bayileri başkanı şikayetlerde bulundu çok düşük marjlar ile çalıyorlarmış.

- Akaryakıtı depodan bayiye taşırken de akaryakıt kullanıldığı için,
    - POS komisyonları arttığı için,
    - İşçilik maliyeti arttığı için
    - Vatandaş zammı önceden haber alıp depoyu fullediği için
    - Finans maliyeti arttığı için
    vs

Bu iş artık bizim için sürdülemez oldu dedi, şu an bayi payı %9 kadarmış.

6. Akaryakıta dolar artışı nedeni ile tekrar zam gelebilir., belirli bir oranı geçince zam açıklanıyor.

7. Şahit abi altıns1 bugün de yüzde 4 prim yabmış, arablara mı satılıyor hazinenin altunları
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT her günün aynısı, BofA satıyor, Garanti Yatırım alıyor, kapanışa doğru da gene tersi olacak mı, yoksa ezberler bozulacak mı!

Sayfa 322/1005 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •