Sayfa 761/802 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Ama kendi adıma bu kez durumun bu kadar olabilir olacagını düsunmuyorum Acsel de..Burda da en onemli 1. neden ; Acsel de gorulen yuksek derecede RISK ISTAHI ! Muazzam bir talep ve yüksek islem hacimleri var hissede.
    Bu dusuncelerle bir kisım yatirimci satis yapıp..Düsuk degerlerden almayı beklerken bir anda hisseyi 93 lere cektiler..Evet mal dagittilar ama belliki birilerinde ACSEL de beklemeye niyeti yok.. Bilakis ön almak isteyen ve acelesi olanlar var..
    Ayrıca daha oncede yazdigimız gibi Acsel yeni bir evreye girdi. ve Bistteki sirketler ile korelasyon edildiginde ! bayagı ucuz kalmıs bir sirket..örnegin bir Burcelik bir yaprak süt...daha bircok..neleri fazla Acsel den ki biri 200 lü biri 130 lu rakamlara yaklasık..
    ve yine Acsel in son yaptıgı yatırim bile sermayesinin yaklasik 10 katı degerinde !
    Kaldı ki arsa ..bedelsiz..ihracat..kur avantajı..gelecekteki ciro hasilat..buyume..ozellikle korfez..afrika..asya pazarlarinin eklenmesi..
    Sadet ; kanaatimce 80 altı fiyatlar Acsel icin artik uzak gibi..bekleyenler umduklarini bulamayabilirler..Bu kadar ilgi varken hisseye. Bu kadar dillenmisken...baskilayıp asagidan almak isteyenlerde buyuk riske girerler ve mal kaptirabilirler..o riskede gireceklerini sanmiyorum..Acsel sanki kalanları toplaya toplaya gidecek..ytd

2. Cok iyi niyetle yorum yapanlar var. Yazanlar da olmus. Bofa'nin islemleri uzun vadeli degil ve pozisyonu genelde kisa surede kapatirlar. Ve elbette biyikli yabanci ve dahi muhtemelen tahtaci kimse onun hesaplarindan biri.

Ben bu hafta,hsonu gelen vergi dalgasiyla yeniden endekste enflasyonun fiyatlanacagini ve genel yukselis olacagini dusunuyorum.

tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.

3. Yaklaşık 7-8 ay önce burada sadece bilanço rakamları açısından politekle acseli kıyaslamıştım...
    O zamanlar politek 1000 lira civarında acselde 80-90 arasıydı...
    Ciro, karlılık ve bir çok şey aynı idi..
    Tek fark politek sermayesi 3,5 milyon..
    Yani bizim 1/3 müz..
    Öyle bakınca politekin 1000 lira olduğu yerde acselin 300 olması lazımdı...
    O günden bu güne politek 3000 bin olmuş..

Borsa öğrendiğim tek şey biraz kısmette olacak ama tutan kazanıyor..

Not: 2018 lerde politek 20-30 lira civarıydı
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

4.  Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Yaklaşık 7-8 ay önce burada sadece bilanço rakamları açısından politekle acseli kıyaslamıştım...
    O zamanlar politek 1000 lira civarında acselde 80-90 arasıydı...
    Ciro, karlılık ve bir çok şey aynı idi..
    Tek fark politek sermayesi 3,5 milyon..
    Yani bizim 1/3 müz..
    Öyle bakınca politekin 1000 lira olduğu yerde acselin 300 olması lazımdı...
    O günden bu güne politek 3000 bin olmuş..

Borsa öğrendiğim tek şey biraz kısmette olacak ama tutan kazanıyor..

Not: 2018 lerde politek 20-30 lira civarıydı
    Bu kıyaslama bizim için de umut veren bir kıyaslama. POLTK bugün 3750 lira. 20 liradan nerden nereye. Vay anasını. Politekin 1000 lira olduğu yerde acselin 300 lira olması beklenirken poltk bugün 3750 lira ise acselin en az 1000 lira olması beklenir.. Beklentimiz çok yüksek ancak daha 100 lira olamadık. Umudumuzu koruyarak sabırla yola devam...

5. POLTK nedir acsele benzeyen tarafları nasıl şöyle genel tabloya baktım. 9 yılda 445 kat gitmiş. Vay babağn mitilini vay anasını.

Öncelikle poltekte 740 bin lot mal var bunun %50 Side toplu

Bizde 7.5 milyon mal var bunun %40 i toplu problem bilanço falan bakan yatirimcida bu sayfada bilanço ile ilgili bir sürü yorum var Denizli ihracat rakamı düşük muş burayı okuyan etkilenir kimse demezki poltek fk si 200 bunun 10

Kağıt zamanını bilmiyorum 250 lira sonra 1000 ler kulübü tutan kazanır bilanço baksn poltekin bilancosuna bosfrenin bilancosuna baksın

Son gün ikili tepe yapiyurum ayağına tuzaklayip bir çok insanı döktüler bugün en yüksek kapanis

Bu hafta 120 150 arasi olmadı lazım grafik olarak

8.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Son gün ikili tepe yapiyurum ayağına tuzaklayip bir çok insanı döktüler bugün en yüksek kapanis

Bu hafta 120 150 arasi olmadı lazım grafik olarak
    POLTK örneğini sn radyocu bu yüzden vermiş. Grafiğe göre acselin bu hafta 120 -150 olması lazım demişsiniz. POLTK sermayesi 3.7 milyon dolaşımdaki lotu 740 bin bugün 3770 lira. Acsel sermaye 10.7 milyon dolaşımdaki lotu 5.5 milyon...Bu hesaptan acselin en az 500 lira olması lazım..POLTK nin acselden bir artısı üstünlüğü falan yok... Şöyle bir inceledim Tuzlada Yüzey İşlem Kimyasal Malzemelerinin Üretimi yapıyor.. Acsel ondan daha iyi bir şirket...İhracatçı ürettiği ürünler pek çok alanda kullanılıyor. Dolar euro sterlin acselin lehine çalışıyor. Euro 30 lirayı geçti.İki ileri bir geri gidemiyor. Bu hafta 100 lirayı görsek bile yeter..

Sayfa 761/802 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •