Originally Posted by
dinkana
Yaklaþýk üç yýl önce 4 kiþi acseli tercih ettik. Þu an dördümüzün elinde 25 bin lot var. Üç milyon sekiz yüz bin lot garanti yatýrýmýn elinde yýllardýr deðiþmeden duruyor. Þöyle düþünüyorum benim gibi küçük yatýrýmcý olan 4 kiþinin elinde 25 bin lot varsa bu þirketin öyle çok ortaðý yoktur. 5 milyona yaklaþan borsa yatýrýmcýsýnýn içinde kaç kiþi bu þirkete ortaktýr. Bizim gibi küçük yatýrýmcýnýn çok az sayýda olduðunu düþünüyorum. Toplam ne kadar senet var ki çok sayýda ortaðý olsun. Bu tahta yapýcý kimse kimlerin malýna göz dikip onu elinden aldýktan sonra sürecek. Hiç bilinen bir þirket hiç bilinen bir hisse deðil. Hiçbir yerde adý saný geçmiyor .Youtubede hisse ile ilgili analiz yapan nerede ise yok gibi. Geçenlerde telegram grubunu yöneten ve 62 bin üyesi olan arkadaþa dedim tavan yavan götüreceðiniz sýð tahta arýyorsunuz acselden daha sýð tahta bulman zor alýn götürünsene þunu dedim yok abi acsel uzun vadeli bir kaðýt dedi hiç oralý olmadý. Ýçinizde böyle bir þirket bulupta yarý yolda dökülecek olanýnýz var mý. Bazen hazine üstünde oturuyormuþum gibi geliyor. Bunun kadar yatýrýmcýsýný bezdirip usandýran illallah ettirmeyi baþaran çok az kaðýt vardýr. Hareketlerine tahammül etmek herkesin yiyeceði bir nane deðil. Üç yýla yakýn bu kaðýtta beklemek büyük bir baþarý oldu benim için..Her türlü fýrýldaðý % 50 zararý bile gördüm. Daha gidecek çok yolumuz var.
trade edebilen iyi kar yazdý .birkaç denemede baþarýlý olsamda trade iþi zor .benden buraya kadar 117 den beri veriyorum tek lotum kaldý uygun yerde geri almak için.spek çok sert iþlemler yapýyor.dayanabilene helal olsun.geçen yýl 77 den vermeyip 49 larý gördüðünde 120 hedefim vardý.kalanlara bol þans.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer Ýmleri