Sayfa 822/1003 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    BAE ve Türkiye, 50.7 milyar dolarlık anlaşma imzaladı... anlaşma var para yok.. hepsine birer togg da verdik

https://youtu.be/pzRhsxnK3GI
    Daha öncesinde önden aldığımız paraların tahsilatını mı yaptı BAE bu anlaşmalarla?
    Bu arada TBMM neden toplanıyor diye haberlere baktım. Şuna denk geldim.

Meclis olağanüstü toplanıyor! CHP, son dönemde yapılan zamları görüşmek üzere 25 Temmuz Salı günü Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmıştı. 25 Temmıuz'da Meclis'in toplanması için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan çağrı geldi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu büyük körfez turu ardından

heyecan 1-2 güne geçer... çünkü ortada para falan yok

usd için artık 30+ süreci başlamış olabilir

İletişim Başkanlığı : Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün (19 Temmuz) gerçekleştirdikleri Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretleri vesilesiyle Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında muhtelif alanlarda 13 belge imzalanmış ve kabul edilmiştir.

Bu çerçevede iki taraf, Türkiye Cumhurbaşkanı ve Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı’nın başkanlık edecekleri bir "Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey" kurma konusunda mutabakata varmışlardır. Söz konusu Ortak Mutabakat’la Birleşik Arap Emirlikleri’yle ilişkilerimiz stratejik ortaklık seviyesine çıkartılmıştır.

Enerji, ulaştırma, altyapı, lojistik, e-ticaret, finans, sağlık, gıda, turizm, emlak, inşaat, savunma sanayii, yapay zeka ve ileri teknolojiler gibi alanlarda mevcut iş birliğinin derinleştirilmesi kararlaştırılmıştır. Söz konusu alanlarda imzalanan anlaşmaların toplam tutarı 50.7 milyar dolardır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Daha öncesinde önden aldığımız paraların tahsilatını mı yaptı BAE bu anlaşmalarla?
    Bu arada TBMM neden toplanıyor diye haberlere baktım. Şuna denk geldim.

Meclis olağanüstü toplanıyor! CHP, son dönemde yapılan zamları görüşmek üzere 25 Temmuz Salı günü Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmıştı. 25 Temmıuz'da Meclis'in toplanması için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan çağrı geldi.
    Meclis çoğunluğu sağlanamadığından toplanamaz
    bir halt olacağı yok.

50 milyar dolar kaçı bizden kaçı onlardan
    Cash para var mı bence yok hadi geçmiş olsun
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    https://www.trthaber.com/haber/gunde...di-654811.html
    tesadüf şu ki 2022 yılında BAE ile yine 13 maddelik bir anlaşma yapılmış !!! 13 rakamının uğursuzluğu demekki
    para yok, anlaşma var[emoji846] anlaşma 13 maddelik ama iş paraya gelince 13'ün tersi
    eylül ekim gibi 10 milyar uslik birswap haberi gönderirler işte

15 Temmuz darbe girişimini desteklediği söylenen bir ülke vardı. Bunlar değil miydi yahu?
    Geçmiş gün, balık hafıza da olunca tam hatırlayamadım.

Para nerde musteride,araba nerde musteride [emoji6]
    https://youtu.be/RRSk5rpz2HM

Sayfa 822/1003 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •