Sayfa 707/2404 İlkİlk ... 20760765769770570670770870971775780712071707 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    düzeltme nin dozu çoh dşük olur malı kaptıran el sallar
    Biz şöyle yapalım bir yöne Gidecek deyip ŞARTLAN mayalım yön farketmez gittiği tarafa VAGONa ama kaçak binelim ama bilet alıp yerimizi alalım gittiği yere bizi götürsün isteyelim mi = ?

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Biz şöyle yapalım bir yöne Gidecek deyip ŞARTLAN mayalım yön farketmez gittiği tarafa VAGONa ama kaçak binelim ama bilet alıp yerimizi alalım gittiği yere bizi götürsün isteyelim mi = ?
    şartlanmamak çok önemli bir konuymus hele ki vob da
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

3. Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    üstad şarttan ziyade neyi kasdediyorsun vop ise eyvallah çok haklısın ama hisse ise doğru yolda isen iner çıkar ama illa kazandırır demek istedim ben.....
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

5.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    üstad şarttan ziyade neyi kasdediyorsun? vop ise eyvallah çok haklısın ama hisse ise doğru yolda isen iner çıkar ama illa kazandırır demek istedim ben.....
    Vob ve kaldıraçlı piyasalar için söylemek istemiştim

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Vob ve kaldıraçlı piyasalar için söylemek istemiştim
    kesinlikle doğru diyosun o piyasaları doğru yöne yakaladığın zaman aşa sı yukarsa fark etmez herzaman cukka cepte
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

7. Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Sayfa 707/2404 İlkİlk ... 20760765769770570670770870971775780712071707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •