Ereğli'de yazmamın bir sebebi en çok takip edilen başlık olduğu için. Diğer sebebi de insanları yanıltmak üzere kurulmuş bir tezgahın olduğuna inanmamdı. Buna kendimce son vermek için orada yazmaya başladım. Son verdik de hep beraber. Ama bu durumu anlayamayanlar maalesef hala zırvalıyorlar. Ben istediğimi yaptım ve vicdanen çok ama çok huzurluyum bu konuda.
Yazan çizen arkadaşlar arasında benden çok daha bilgili insanlar var. Onların analizleri daha iyi fikir verecektir. Benim öyle bir iddiam yok. Mevcut durumun analizini yaparım, geleceğe yönelik fikrimi söylerim. O kadar.
Sermaye konusu göreceli bir konu. Benim için çok olan bir başkası için az olabilir. Rakam adet vs asla telaffuz etmem. Sadece şunu söyleyebilirim; 30 yıldır bu piyasada yatırımcıyım, yaptığım yatırımlardan reel olarak kazanma oranım %80 civarı, %20 sinden kaybederim. Başarı oranım %80 dir yani. Hala dahi bu piyasada yatırımcı olmaya devam ediyorum, çok şükür hiçbir şikayetim yok.
Tek hedefim var. Vadem sonsuz. Neyim varsa kızımındır. Ona da yatırım yapmanın ne olduğunu küçük yaştan beri öğretiyorum, inşallah ömrüm yeter de onun nasıl bir yatırımcı olacağını görebilirim.
Daha fazla yazmayayım, secerem çıkacak yakında. Zaten insanlar kızıyor sonra.
Hadi sağlıcakla kal. Bol kazançlar

Yer İmleri