burdan 755800 kırılırsa
Originally Posted by çıtak burdan 755800 kırılırsa buna ''sıkıştırılmış bollingerin üst bandına taciz '' denir PALA o tacizi yapanı... orta veya alta kadar germe hakkı doğar
Originally Posted by çıtak buna ''sıkıştırılmış bollingerin üst bandına taciz '' denir PALA o tacizi yapanı... orta veya alta kadar germe hakkı doğar bazen taciz tecavüze dönüşebiliyor diye biliyorum. asdasds. en solda bir örneği görülmekte. asdasd .
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit bazen taciz tecavüze dönüşebiliyor diye biliyorum. asdasds. en solda bir örneği görülmekte. asdasd . bugün edemediler... yarına bakaacağız abi
Originally Posted by çıtak buna ''sıkıştırılmış bollingerin üst bandına taciz '' denir PALA o tacizi yapanı... orta veya alta kadar germe hakkı doğar taciz etme... aşşaya kadar seni üperler demiştim değil mi ? (biriside... üste tecavüz ederler dediydi ) 733700 lönkledim ama orta bolingerede tecavüz ediyor hayvan 733850 den kapatabilirsem flatleyimde... tekrar bi hesap yapayım
Originally Posted by çıtak taciz etme... aşşaya kadar seni üperler demiştim değil mi ? (biriside... üste tecavüz ederler dediydi ) 733700 lönkledim ama orta bolingerede tecavüz ediyor hayvan 733850 den kapatabilirsem flatleyimde... tekrar bi hesap yapayım bugün 3. sıçrayışım yine yırttık PALA'nın giyotininden 725700 ilaveler ile 730500 maliyet... 731300 flat
Originally Posted by çıtak bugün 3. sıçrayışım yine yırttık PALA'nın giyotininden 725700 ilaveler ile 730500 maliyet... 731300 flat tecavüz kısmını bildim. roller biraz denişik oldu sadece. asasds.
Forum Rules
Yer İmleri