Sayfa 431/1005 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şimdi ben long oldum ya en üstten kapatmaz
    Alakası yok, akşamdan hesapladım ben kapanış metre topikinde
    Şaka yaw salladım ya tutarsa deye

Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar, akşama bakalım kasada ne kadar ceton eksilmiş
    Herif güniçi bikaç kere asansöre bindirdi çok kişi hırpalanmış olabilü, yabcak bişii yok. Kazananlara tebrikler kaybedenlere geçmiş olsun dilemekten başka
    Vob kelebek misali, akşam olunca iş biter, yarın yeni bir gün yeni bir şans
    Hamdım Piştim Yandım

2. 20.7.23 Perşembe

İstanbul borsası Tl bazlı en yükseğini gördü en yüksek kapanışını yaptı..

F-xu030yvade ,7346.75-7629.00 gördü 7564.25 (uzlaşma 7571.25) kapattı.

Alemin longerlerine tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şimdi ben long oldum ya en üstten kapatmaz
    7629.00 nire 7564.25 niree
    Hayat hoş gerisi boş

SPOT kapanış, BofA satışı -1.7 mlyr dan -370 e düşürdü, yani kapanışa doğru 1.3 mlyr aldı, Garanti Yatırım aldığı 1 mlyr malı 100 mlyn düşürdü, yani 900 mlyn yedirdi, QNB alışa geldi,

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Alakası yok, akşamdan hesapladım ben kapanış metre topikinde
    Şaka yaw salladım ya tutarsa deye

Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar, akşama bakalım kasada ne kadar ceton eksilmiş
    Herif güniçi bikaç kere asansöre bindirdi çok kişi hırpalanmış olabilü, yabcak bişii yok. Kazananlara tebrikler kaybedenlere geçmiş olsun dilemekten başka
    Vob kelebek misali, akşam olunca iş biter, yarın yeni bir gün yeni bir şans
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...78#post6485078

İkinci olmuşun ...ikinciyi kimse hatırlamaz ki ..herkes birinciyi hatırlar sadece

Şaka yaw hep sen mi şaka yapacaan ..Tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Piyasa rolanti olmaz mi ağustos ortalarına kadar falan..
    Bence hızlı gitti.. Bilanço görmeden bu haldur huldur hızı da sevmedim. Elimde hisseler var. Değişim yapıyorum arada ama maldayım sonuçta... Fakat bu 50.milyar doların etkisini de hissetmedim ben. Faiz artışı az diye pala aldı...Bunu da yapacağını yazmıştım...Yoksa piyasa tedirgin etmiyor da değil.
    Yarın hafta kapanışını görelim. Haftaya bilançolar gelince yataya, testereye dönecek gibi hareket bana göre...

7. Öyle ya da böyle 250$ ye dayadılar tekrardan. Dediğim gibi ABD tarafında iyi bilanço kötü bilanço farketmeksizin doğruyorlar. Orada da uzun süredir bir ralli vardı.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bence hızlı gitti.. Bilanço görmeden bu haldur huldur hızı da sevmedim. Elimde hisseler var. Değişim yapıyorum arada ama maldayım sonuçta... Fakat bu 50.milyar doların etkisini de hissetmedim ben. Faiz artışı az diye pala aldı...Bunu da yapacağını yazmıştım...Yoksa piyasa tedirgin etmiyor da değil.
    Yarın hafta kapanışını görelim. Haftaya bilançolar gelince yataya, testereye dönecek gibi hareket bana göre...
    Sanki testere geliyor gibi. Yani inşallah öyle olur;)

Kağıt değişimi yapacaz tatil yapacaz! Bu nedir öyle?

Sayfa 431/1005 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •