Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
Merhaba teşekkürler sayın Acemi sayenizde 1 haftadır iyi kazandım.Bilseydim hektasları da satardım.1 haftalık fark yüzde 45-48 gibi oldu.
Değişim yapacağım.bir gün ama zamanlama ve yüzdesi önemli

Est

karar sizin kararınız, para da belki hata da edebilirdik. borsanın güzel yanı da bu.

hektaş kötü bir şirket değil. ASLA değil. piyasada OYAKIn tatgıda yı alacağı konuşuluyor. olur mu?? bilinmez.

alırsa hektaş'a da bağlayabilirler belki. bilemeyiz.
ferbis arzı ile beraber bakınca da büyük bir tarım- gıda şirketine de evrilebilir. yani bunlar tabi sadece ihtimaller.
o zaman da pişman oluruz. işte burada hep yatırımcı kararı öne çıkıyor. sınırlı bir bütçemiz var ve nereye bakacağız?

14-15 yıldır piyasaya bakıyorum. borsa hep bir pişmanlık şunu alacaktık, daha çok alacaktık. buradan satacaktık. satmasak zengindik vs. o kadar çok duyduk ki bunları. sabredenin kazandığı bir yatırım yeri. çok kımıldamamak karı ve zenginliği getiriyor bana göre. belki ben hareketlerimde iyi değilimdir

enerjilerin aniden çok aşırı uçması da iyi değil. sindire sindire, zamana bağlı bilanço geldikçe yavaş yavaş çıkmaları daha sağlıklı.

bunu hep beraber sasa da hektaş da bizzat içinde yaşadık. fiyatlar işte hep düşemez ve çıkamaz. uzaya da gidemez.

Karlılık geldikçe FK ların düşmesi önemli. zamana bağlı olarak istikrarlı artışlar daha makul. karları gödükçe makul artışlar bana daha sağlıklı geliyor.

ALFAS özelinde ise gidecek yeri var. bilançolar geldikçe bakalım. KAP haberlerini takip edelim. bakalım nerelere varacağız?

önceki yazımda kişisel hedefimi yazmıştım ama önceden bulacaklar gibi. inşallah anlatabilmişimdir.

herkese iyi hafta sonları diliyorum